• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Upitan nastup Borca m:tel u Čelendž kupu!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Ukoliko institucije RS ne pomognu banjalučkom klubu, veliko je pitanje da li će "crveno-plavi" samostalno biti u mogućnosti da organizuju utakmice sa azerbejdžanskim Bakuom u EHF Čelendž kupu, potvrđeno je našem portalu iz RK Borca m:tel

 Vladimir Branković direktor RK Borac m:tel za MONDO Upitan meč sa Bakuom u EHF Čelendž Kupu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Odigravanje utakmica Borca m:tel i azerbejdžanskog Bakua moglo bi doći pod znak pitanja ukoliko institucije Republike Srpske ne pomognu banjalučkom klubu u organizaciji ovog dvomeča, potvrđeno je MONDU iz banjalučkog kluba.

Do drugog kola EHF Čelendž kupa ostalo je još nekih mjesec dana, a još nije poznato da li će i gdje banjalučki Borac m:tel igrati dvomeč sa Azerbejdžancima.

Kako je za MONDO potvrdio direktor Borca m:tel Vladimir Branković, ukoliko klub ne dobije podršku, veliko je pitanje da li će moći samostalno da organizuje pomenute susrete.

"Tražio sam podršku institucija, i ukoliko nam ne pomognu, upitno je odigravanje dvomeča sa Bakuom. Institucije nam moraju pomoći, jer mi predstavljamo Banjaluku i Republiku Srpsku. Ljudi iz kluba posljednjih godina mnogo su uradili na stabilizaciji Borca m:tel, imamo podršku, ali za veći iskorak potrebna je još veća podrška. A to veće je dolazak Bakua u Banjaluku, da odigramo utakmice, ali teško da ćemo u tome uspjeti sami", naglasio je Branković.

Problem za Banjalučane moglo bi biti i eventualno odgađanje početka prvenstva. Naime, aktuelni šampion BiH Izviđač iz Ljubuškog tražio je da ne igra domaće prvenstvo, zbog nastupa u SEHA ligi, s čim se ne slažu ostali klubovi u ligi.

MONDO: Nova "frka" u rukometu BiH!

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ukoliko start sezone bude prolongiran, to bi značilo da će rukometaši Borca m:tel praktično bez takmičarskih utakmica dočekati dvoboj sa Bakuom, ukoliko do njega uopšte dođe.

"Bilo bi ružno da se start sezone prolongira zbog jednog tima. Borac m:te sebi nikad ne bi dopustio da uradi tako nešto. RK Izviđač je naš sportski prijatelj i mislim da će imati razumijevanja za ovo što mi pričamo i shvatiti da moraju igrati Premijer ligu BiH. Prvenstvo mora početi na vrijeme", jasan je Branković.

Ipak, još nije poznato kada će startovati sezona, s obzirom da je najavljeni početak 22. septembra za sada prolongiran.

"To je ono čemu se ja nadam, a šta će od svega toga biti, zaista ne znam. Svi klubovi su za to i sve je poznato od prošle godine, tako da ne znam odakle nekome uopšte pravo da razmišlja o otkazivanju nastupa u domaćem prvenstvu", pita se direktor banjalučkog premijerligaša.

Nova kriza u bh. rukometu svakako neće odgovarati nikome, pa ostaje nada da će klubovi uspjeti pronaći kompromis, kako bi se krenulo sa mrtve tačke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC