• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović vs. Musemić: Je... nam mater svaki put!

Autor mondo.ba

Vatreno u Sarajevu...Sukob dva trenera pored aut-linije.

 Sukob Mladena Žižovića i Husrefa Musemića tokom meča između Sarajeva i Radnika Izvor: MONDO/Samir Cacan

Bordo tim je na Koševu savladao "žilavu" ekipu Radnika u meču dvanaestog kola Premijer lige BiH i tako vezao četvrtu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi. Ipak, kao što to obično biva na bh. terenima one sporedne stvari su privukle veću pažnju od dešavanja na zelenoj površini.

Naime, treneri dva tima, Husref Musemić i Mladen Žižović, su pred kraj meča stojeći prostorima predviđenih za njih ispred svojih klupa krenuli u verbalni okršaj u kojem su dominirale psovke.

Žižović nije bio zadovoljan ponašanjem trenera Sarajeva.

"Kada god dođemo j..... nam mater. Sramota nek' te bude godina. Sram te bilo. Pa, igrao si u Bijeljini za Radnik. Sram te bilo da nas tako dočekuješ", grmio je Žižović uz aut liniju, a Musemić nije ostao dužan. Naprotiv.

Pogledajte...

FK Sarajevo - FK Radnik B. / Musemić - Žižović
Izvor: Dailymotion/Videomotion

Mladen Žižović se nakon meča osvrnuo na verbalni okršaj sa Husrefom Musemićem pred kraj susreta.

"Dva naša igrača su završila u bolnici, jedan je slomio nos, kod drugog je otvorena rana, a u svemu tome mislim i da je čist aut bio za nas kod gola Sarajeva. Čestitam im na pobjedi", rekao  Žižović nakon meča za BHT i nastavio...

"Neke ljude koji su u prošlosti igrali za Radnik sam poštovao do danas... Sarajevu to ne treba, iako mi nije cilj da umanjujem njihovu pobjedu. Radnik je klub koji ne zaslužuje ovakve kritike. Mi smo prepoznatljivi po fer-pleju i došli smo da igramo fudbal. Danas nam to nije omogućeno, a nikada neću dozvoliti da se moji igraču vrijeđaju. Ovo nije prvi put i to ne priliči klubu kao što je Sarajevo. Nema potrebe da se psuje mojim igračima. Nije ovo prvi put. Možda je navijačima Sarajeva krivo što smo ih pobjeđujemo u Bijeljini. Znam da Sarajevo ima veliki broj navijača, ali nikome neću dozvolii da vrijeđa moje igrače i da im psuj", istakao je Žižović.

Svoj komentar je dao i Husref Musemić.

"Cijenim Žižovića, ali prebrzo mi je nešto naučio u zadnje vrijeme. Mora imati respekta malo prema starijim ljudima. Bilo je i ranije sa njim dosta takvih situacija, ali nisam htio ništa da mu kažem. Žižović mi je rekao da mi sad ležimo, ali svako ko gubi ima pravo da se ljudi", rekao je trener Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC