• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov ne može da hoda, koga će Krstajić zvati?

Autor mondo.rs

Trener Rome ne veruje da će Aleksandar Kolarov moći da pomogne Srbiji u Ligi nacija.

 Kolarov ne može da hoda, koga će Krstajić zvati? Izvor: MN PRESS

Loše vesti za reprezentaciju Srbije.

Kapiten našeg nacionalnog tima Aleksandar Kolarov najverovatnije neće moći da pomogne "orlovima" u mečevima 3. i 4. kola UEFA Lige nacija protiv Crne Gore (11. oktobar) i Rumunije (14. oktobar) zbog povrede zadobijene na "rimskom" derbiju.

Zanimljivo je da je posle meča saopšteno da je Kolarov pogodak postigao već kada mu je prst na nozi bio slomljen, a zbog toga što nije mirovao - situacija se zakomplikovala.

Igrao je levi bek i na meču Lige šampiona protiv Viktorije Plzenj (5:0), ali njegov trener je pred današnji prvenstveni meč sa Empolijem (20.45, TV Arena Sport) saopštio da će ga na toj utakmici zameniti mladi Luka Pelegrini.

"Luka će ga zameniti i Kolarov uopšte neće biti u sastavu. Nije mogao ni da hoda...", kazao je Di Frančesko koga su novinari potom upitali da li će igrati za nacionalni tim Srbije.

"Ne verujem da može da igra pošto ne može ni da hoda".


Okupljanje reprezentativaca Srbije zakazano je za ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a tamo će se najverovatnije pojaviti i Aleksandar Kolarov, međutim posle ovih reči Di Frančeska - najverovatnije samo kao podrška saigračima.

Na spisku selektora Mladena Krstajića je pored Kolarova, za sada, samo još jedan levi bek - Milan Rodić iz Crvene zvezde - a videćemo da li će biti pozvan još neko.

O manjku bekova, kako levih tako i desnih, bilo je govora u poslednje vreme, pa je pravo pitanje ko će biti zamena za Kolarova.

Ko još sem Rodića na mestu levog beka?
Izvor: MN PRESS


Na nezvaničnom širem spisku za Svetsko prvenstvo bio je Ivan Obradović (Anderleht) koji ove sezone nema nijedan nastup za klub, dok od igrača koji već imaju nastup za "orlove" na ovoj poziciji imamo još samo Filipa Mladenovića (Lehija).

Nastupe za "B" reprezentaciju Srbije upisali su još i Nemanja G. Miletić i Slobodan Urošević (Partizan) i Mihailo Ristić (Sparta Prag), dok bi šansu mogao da dobije možda i mladi reprezentativac Miroslav Bogosavac (Čukarički).

Sve češće na toj poziciji za BATE Borisov igra i Aleksandar Filipović (Voždovac).

Na mestu levog beka takođe može da odgovori i Duško Tošić (Guangdžo R&F), međutim on je u grupi "veterana" koju Mladen Krstajić nije pozivao od završetka Svetskog prvenstva u Rusiji, uprkos dobrom nastupu.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC