• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Nadamo se pobjedi u Zagrebu

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u ponedjeljak s početkom u 18 časova gostuju Ciboni u Zagrebu u posljednjoj utakmici drugog kola ABA lige.

 Cibona - Igokea, 2. kolo ABA lige, najava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  "Igosi" i "cibosi" su zabilježili poraze na startu i ovaj dvoboj u Zagrebu im je prilika da se iskupe, posebno Aleksandrovčani s obzirom da su bili na korak od senzacionalnog preokreta protiv Mege u Laktašima.

S druge strane, Zagrepčani su se dobro držali u gostima kod Crvene zvezde, ali su ipak pognute glave napustili parket dvorane "Pionir". U prilog im ide činjenica da su doveli američkog centra Džondrea Džefersona, dok je Igokea ostala bez Amerikanca Orlanda Džonsona.

Zato je trener igokee Nenad Trajković o "cibosima" govorio u superlativu u najavi susreta.

"Cibona je pokazala kvalitet u Beogradu, namučila je ekipu Crvene zvezde koja je jedna od najboljih u ligi. Cibona je tim sastavljen od iskusnih igrača vođenih od dobrog trenera Ivana Velića koji zna da promijeni ritam, da zonom, zonskim presingom i 'meč ap' zonom uvede protivnika u završnicu napada. Mi smo ih gledali i jedino što može da nas iznenadi jeste nov igrač, Džeferson koji je izuzetno kvalitetan. Mi ćemo na sve načine da odgovorimo zahtjevima, pripremamo i mi iznenađenja za njih i nadamo se pobjedi kako bismo ispravili ono što smo pokvarili na domaćem terenu", rekao je Trajković.

Povratnik u redove aleksandrovačke ekipe Filip Adamović priznao je da je najvažnije da svako ponasob pruži svoj maksimum.

"Očekujemo da damo sve od sebe što je glavni i osnovni cilj, želimo da se poslije utakmice možemo pogledati u ogledalo. Pobjedu ne možemo obećati ali veliku borbu možemo. Cibona igra na domaćem terenu i njima dajemo ulogu favorita, ali naš cilj je jasan. Idemo u Zagreb da dobijemo utakmicu", istakao je Adamović.

Duel između Cibone i Igokee igra se u ponedjeljak s početkom u 18 časova u Zagrebu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC