• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa ponovo na vrhu, "preživeli" i bez Mesija

Autor mondo.rs

Mnogi su pomislili da bi izlazak Argentinca iz igre zbog povrede mogao ozbiljno da poljulja Barselonu, ali su Ter Štegen i Luis Suarez preuzeli stvar u svoje ruke.

Strašna utakmica na "Nou Kampu" koju su obeležili lepi golovi u efikasnoj utakmici Barselone i Sevilje (4:2), ali nažalost i povreda ligamenata lakta Lionela Mesija.

Neverovatni argentinski fudbaler je za 12 minuta fudbala uspeo da asistira za Filipea Kutinja i samostalno pogodi mrežu Sevilje, da bi potom u bolovima napustio teren kada se nezgodno "prizemljio" na ruku posle vazdušnog duela.

Sablasna atmosfera 88.712 bila je prisutna dugo vremena zbog povrede Mesija, a Sevilja nije na pravi način koristila dekoncentrisanost svog rivala.

Zapravo, najbolju šansu u prvom poluvremenu imali su još pre njegove povrede kada je Arana pogodio stativu, dok su "da mogu" shvatili tek u drugom poluvremenu i naišli na savršeno fokusirano Mark-Andre Ter Štegena koji je delovao kao rukometni golman...

Dva puta je beležio "duplu" odbranu i magično zaustavljao kombinovane pokušaje Silve i Vaskeza, odnosno odnosno Sarabije i Ben Jedera.

Pogledajte...


Ni dva primljena gola do kraja utakmice, koje su prelepo plasiranim udarcima postigli Pablo Sarabija (79. minut) i Luis Mjurijel (91. minut) - nisu pokvarili njegov veliki doprinos u odbrani, dok je odgovornost u napadu preuzeo Luis Suarez.

"Vukao" je sve konce igre Urugvaja, razigravao i šutirao, a najveći nalet Sevilje odbio je golom iz penala koji je sam izborio u 63. minutu.

U strelce se upisao i Ivan Rakitić u 88. kada je iskosa sa desne strane savladao Vačlika, češkog golmana koji za razliku od nekih ranijih mečeva ove sezone - nije imao svoje veče i u nekim situacijama je morao bolje.

Sve rezultate, strelce i tabelu posle današnjih mečeva Primerepronađite OVDE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC