• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal trese Bajern: Riberi tukao komentatora!

Autor mondo.rs

Francuz pobjesnio poslije poraza od Borusije Dortmund.

Ispod očekivanja igraju fudbaleri Bajern Minhena, a posljednji udarac koji su dobili možda im je i najteži - poraz od Borusije Dortmund 2:3 u velikom njemačkom derbiju, iako su dvaput vodili.

Vodeća Borusija sada ima sedam bodova više od petoplasiranog Bajerna, a bijes poslije utakmice u Dortmundu nije mogao da kontroliše Frank Riberi.

List "Bild", pozivajući se na svjedoke, piše da je Francuz pred ulazak u klupski autobus čak triput udario u lice zemljaka Patrika Gilua, bivšeg fudbalera koji radi kao stučni konsultant na televiziji "beIN Sports". Razlog za divljačko ponašanje Riberija nije poznat, ali se pretpostavlja da su to bile Giluove kritike, jer ga je istakao kao krivca za dva od tri gola koje je primio Bajern.

Situacija se smirila tek pošto su intervenisali bivši reprezentativac Francuske, danas takođe stručni konsultant, Žan-Pjer Papen i desni bek Bajerna, Rafinja.

Riberi je o incidentu obavijestio rukovodstvo Bajerna, a potom se saopštenjem za javnost oglasio sportski direktor Hasan Salihamidžić:

"Riberi nas je obavijestio o sukobu koji je imao sa Giluom, kojeg poznaje godinama. Bajern želi da se ovaj problem što prije riješi i zato ćemo sjesti za sto sa obje strane. Gilu je najavio da je to i njegova želja".

Hoće li sve ovo imati posljedice na eventualnu suspenziju francuskog veterana i njegovu minutažu, odlučiće Bajernov trener Niko Kovač. Ukoliko ostane na toj funkciji poslije još jednog razočaravajućeg rezultata...

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC