• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reporter Skaja i PR Totenhema u klinču zbog Junajteda

Autor mondo.rs

Portparol Totenhema nije dao da se priča o spekulacijama vezanim za transfer Poketina u Mančester junajted. To se nije svidjelo novinaru britanskog Skaja.

Odmah poslije otkaza koji je Žoze Murinjo dobio u Mančester junajtedu, Ostrvom su počele da kruže glasine o tome ko bi mogao da naslijedi Portugalca. Kao jedan od kandidata spominje se i Mauriso Poketino.

Menadžera Totenhema mnogi vide sljedećeg ljeta na Old Trafordu, gdje je kao privremeno rješenje izabran Ole Gunar Solskjer.

  Pred utakmicu u Liga kupu, koju su "pevci" igrali u gostima protiv Arsenala (0:2), Argentinac je veći dio konferencije odgovarao na pitanja vezana za Junajted.

"Ne mogu da odgovaram na takva pitanja. To su tipične stvari, glasine koje se dešavaju u fudbalu. Nije moja stvar ono što se dešava u drugom klubu. Ja sam fokusiran na Totenhem i kako da svoj posao najbolje radim u ovom klubu", odgovorio je prije dva dana Poketino.

Međutim, novinari su nastavili da insistiraju na temi o njegovom mogućem prelasku u Junajted i dan nakon pobjede na "Emiratima". I dok je Poketino koncentrisano slušao pitanje i spremao se da odgovori, reportera Skaja je prekinuo portparol Totenhema – Sajmon Felštajn.

"Ne mogu da dozvolim da na još jednoj pres konferenciji dominiraju pitanja o Mančester junajtedu. To nije tema, molim vas da pričamo o Totenhemu", rekao je PR "pijevaca".

Twitter Embed Code


Stav čovjeka zaduženog za medije nije se svidio novinaru koji je želio da postavi pitanje: "Ne možete vi da odredite šta je tema konferencije. Da li hoćete o nečemu drugom da pričate? Postoje dva smjera…".

Felštajn je na kraju zamolio da se "na sekund ugase kamere" kako bi se vjerovatno razjasnile nesuglasice. Interesantno je da je Poketino bio spreman da i ovaj put odgovara na pitanja vezana za spekulacije oko njegovog prelaska u Mančester junajted na kraju sezone.

Očigledno da nas do kraja Premijer lige očekuju vrlo zanimljive Totenhemove konferencije za medije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC