• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anel Šabanadžović: Kakav otac, takav sin!

Autor mondo.ba

Klub iz Atine je potvrdio da je Anel Šabanadžović novi fudbaler AEK-a s kojim je potpisao ugovor do 2023. godine, ali će na "Grbavici" ostati do kraja sezone.

  Anel Šabanadžović, sin proslavljenog fudbalera Crvene zvezde Refika Šabanadžovića, novi je igrač AEK-a, potvrdio je u petak atinski klub na zvaničnom sajtu.

Devetnaestogodišnji zadnji vezni igrač ostaće na "Grbavici" do kraja sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine kao pozajmljeni fudbaler, a potom će na ljeto preseliti u prestonicu Grčke.

"Jako sam uzbuđen što ću nastaviti karijeru s tako velikim timom kao što je AEK. Saznao sam sve o klubu od mog oca, od kojeg sam čuo sve najbolje. Nadam se da ću nastaviti njegovim stopama i ostvariti koliko je i on postigao", rekao je doskorašnji član Želje na predstavljanju.

Šabanadžović za MONDO

Njegov otac Refik Šabanadžović, svjetski šampion sa Zvezdom, pet sezona je branio crno-žute boje i osvojio tri titule i Kup Grčke.

"Malo je reći da sam srećan i uzbuđen što će moj sin igrati u velikom AEK-u. Igraće pod istim predsjednikom kao i ja, čovjekom kojem dugujem mnogo. Želim da zahvalim svima u klubu, posebno predsjedniku za ovaj transfer. Za Anela je ovo veliki korak. mnogo smo razgovarali i shvatio je kao funkcioniše veliki klub. Moraće mnogo da uči i da se stalno usavršava. Sigurno je da će naporno raditi. Igra na istoj poziciji kao i ja, a mnogi kažu da će biti bolji od mene", rekao je ponosni otac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC