• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Iz Novog Mesta ka opstanku

Autor mondo.ba

Krka naredni test za košarkaše Igokee (petak, 18 časova).

 Krka Igokea ABA liga najava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Košarkaše Igokee u petak od 18 časova u Novom Mestu očekuje izuzetno važan meč u ABA ligi protiv domaće Krke.

Tim Dragana Nikolića pružio je žestok otpor Crvenoj zvezdi u prošlom kolu i malo je nedostajalo da prvi ove sezone skine "skalp" neprikosnovenom lideru na Jadranu.

Dobra partija iz Laktaša podigla je samopouzdanje u redovima Aleksandrovčana, koji se nadaju da se iz Slovenije mogu vratiti uzdignuta čela.

"Puni optimizma putujemo u Novo Mesto. Krka je jaka ekipa ali mi moramo gledati sebe. Mi smo se značajno digli u prethodnom periodu, mnogo smo popravili igru, prije svega u odbrani i uz disciplinovanu i odgovornu igru mislim da ćemo dobiti meč. Krka je ekipa koja ima karakter, žilavi su, ne predaju se do posljednjeg momenta. Ipak i mi imamo kvalitet, igrači ispunjavaju zadatke i vjerujem da u Novom Mestu možemo trasirati put ka opstanku u ligi", istakao je Nikolićev pomoćnik Milutin Latinčić.

Optimista je i Đorđe Milošević.

"Ova utakmica ima veliki značaj jer bismo trijumfom došli na dvije pobjede više u odnosu na direktnog konkurenta za ospstanak, imali bismo i bolji međusobni skor tako da bi teško mogli da nas stignu. U Novo Mesto idemo sa dobrim raspoloženjem nakon odlične partije koju smo odigrali protiv Crvene zvezde. Ključ pobjede je da u meč uđemo sa identičnim pristupom i željom kao u prethodnoj utakmici i mislim da u tom slučaju pobjeda neće doći u pitanje. Moramo ponoviti dobru igru u odbrani i spriječiti njihovu pik igru", poručio je Milošević.

Ekipa Simona Petrova uoči duela sa "igosima" dovela je pojačanje na poziciji beka, Hrvata Dominika Mavru.

"Čeka nas bitna utakmica s konkurentnom iz donjeg dijela tabele. S obzirom na promjene igrača i trenera, nadigrani smo u prvoj utakmici protiv Aleksandrovčana. Igokea je jedan od najiskusnijih timova u ligi, a mi smo imali mnogo problema u protekih 15 dana, gdje smo zabilježili visoke poraze. Nadam se da će se to promijeniti. Vjerujem da smo u stanju savladati goste iz BiH", poručio je Petrov.

Igokea (5-10) je u Laktašima sutrašnjeg rivala savladala ubjedljivo 91:73, a sada će novom pobjedom pokušati dodatno da se udalji od začelja tabele, na kojem je Krka sa pobjedom manje (4-11).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC