• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Juventusa zaboravio beleške, tamo piše Sergej!

Autor mondo.rs

Italijanski list "Tiempo" prenosi neverovatnu priču iz jednog hotela u Milanu...

Šampion Italije Juventus i dalje je zainteresovan za srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića, uprkos tome što nije ponovio odlične partije iz prošle sezone.

Italijanski list "Tiempo" prenosi neverovatnu priču iz jednog hotela u Milanu, gde je direktor Juventusa Fabio Paratići zaboravio beleške na kojima pišu planovi kluba oko transfera i sa Milinković-Savićem kao mogućim pojačanjem.

Pored srpskog reprezentativca kao mete označeni su vezisti Nikolo Zaniolo (Roma), Sandro Tonali (Breša), Dominik Šobošlai (Salcburg), kao i krilni napadač Federiko Kijeza (Fiorentina).

Papir na kome su bila imena potencijalnih pojačanja pocepan je na pola, ali je na jednom delu uočljivo da je Sergej zamena za verovatni odlazak Miralema Pjanića na kraju sezone.

Milinković-Savić se celo prošlo leto dovodio u vezu sa prelaskom u redove torinskog giganta, ali Rimljani su insistirali na ceni od 150 miliona evra, što nisu želeli da plate ni Mančester Junajted, Čelsi, Real Madrid, Milan...

Sada je situacija drugačija jer srpski reprezentativac ne igra na tako visokom nivou i zato mu je cena pala, ali bez obzira na to Juventus, čak i po odlasku sportskog direktora Djuzepea Marote u Inter, ga vidi kao veliko pojačanje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC