• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa u Medulinu traži formulu za opstanak

Autor mondo.ba

Ekspedicija iz Krupe na Vrbasu otputovala na petnaestodnevne prupreme u Istru.

Fudbalerima Krupe narednih 15 dana Medulin će biti fudbalski dom, gdje će se spremati za nastavak sezone u bh. eliti, u kojem ih očekuje velika borba za očuvanje premijerligaškog statusa.

Dvosedmični boravak u Istri, igrači i stručni štab iz Krupe na Vrbasu iskoristiće da se što bolje pripreme za iskušenja koja im slijede na proljeće, kako bi izbjegli selidbu u niži rang takmičenja.

Šef stručnog štaba Petar Kurćubić na put je poveo 28 igrača, a na spisku su: Matej Marković, Mladen Ilić, Jovan Kutić (golmani), Miloš Karišik, Ajdin Redžić, Igor Makitan, Andrej Modić, Mihael Modić, Jovo Lukić, Nikola Dujaković, Bojan Puzigaća, Lazar Marjanović, Kerim Palić, Saša Nikodijević, Almir Aganspahić, Ranko Dekić, Stefan Savić, Stefan Nikolić, Krešimir Jelić, Aman Blažević, Danilo Šipovac, Nikola Mandić, Perica Guskić, Slobodan Milanović, Stojan Maksimović, Vladimir Ilić, Viktor Vrebac i Lazar Nikolić.

"Momci su zaista dobro radili u ovom prvom i za mnoge najtežem dijelu priprema. Svi su dali svoj maksimum, ispoštovali zadate obaveze i to nam daje nadu i optimizam da možemo da ostvarimo cilj i izborimo opstanak u Premijer ligi", rekao je Kurćubić "Glasu Srpske".

Podsjetimo, Krupa je jesenji dio sezone okončala na posljednjoj poziciji sa samo 15 bodova, pet manje od Tuzle siti, koja je u "sigurnoj zonI".

Pred put u Hrvatsku, Krupa je odigrala i prvi kontrolni meč, u kojem je ubjedljivo porazila federalnog prvoligaša Slaven iz Živinica 4:0, golovima trostrukog strijelca Almira Aganspagića, te Lazara Nikolića, dok će u Medulinu imati još četiri provjere.

U srijedu će rival Krupljanima biti slovenački Koper, za 2. februar zakazan je duel sa liderom Druge lige Hrvatske, Šibenikom, dok će pet dana kasnije odmjeriti snage sa Austrijom iz Klagenfurta. Četvrti protivnik trebalo bi da bude neko od rivala koji će se takođe spremati u Medulinu, Zrinjski, Osijek ili Češke Budejovice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC