• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Nemci tvrde: Luka Jović i Barsa - gotova priča!

Autor mondo.rs

Prema saznanjima Frankfurter Algemajnea Luka Jović od narednog leta postaje član Barselone. Potvrđena verzija španskog radija "Cadena COPE", ali je cena veća.

 Luka Jović Barselona tvrde njemački mediji Izvor: MN PRESS

Nemački dnevni list Frankfurter Algemajne u današnjem broju bavi se karijerom Luke Jovića i otkriva gde će talentovani napadač Ajntrahta nastaviti karijeru.

To je prema saznanjima novinara ovog lista - definitivno Barselona!

Iako se katalonski gigant već neko vreme spominjao kao sledeće stanica u karijeri sprskog reprezentativca, Frankfurter Algemajne iznosi i cifru transfera, koji bi trebalo da se dogodi narednog leta.

Prvi strelac Bundeslige (14 golova) trebalo bi da postane član Blaugrane za najmanje 40 miliona evra. Inače, u pitanju je Jovićeva cena istaknuta na specijalizovanom sajtu Transfermarkt i španski klub će najmanje morati toliko da plati u narednom prelaznom roku, a nije isključeno da ona bude i veća.

Nemci tvrde da je menadžer fudbalera već sve dogovorio sa Kataloncima i da ostali zainteresovani klubovi neće imati velike šanse. Interesovanje za mladog srpskog napadača pokazali su još Bajern, Real Madrid i Čelsi.

Jović je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali je preko Apolona iz Limasola sa 18 godina završio u dresu Benfike, gde je bio deo talentovane kolonije srpskih igrača. Njegov transfer među lisabonske "orlove" koštao je 6,6 miliona evra.

Luka Jović golovi Bundesliga
Izvor: YouTube/Bundesliga


Ubrzo, pošto se nije nametnuo u prvom timu Benfike, prekomandovan je u "drugi tim", a zatim je 2017. pozajmljen Ajntrahtu za 200.000 evra. Jović u Bundesligi igra sezonu iz snova i u paklenoj konkurenciji jedan je od najboljih napadača u nemačkoj top diviziji.

Zai Frankfurta je odigrao ukupno 44 prvenstvene utakmice i bio je strelac 22 gola. Sa reprezentacijom Srbije učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Rusiji i za "orlove" ima tri nastupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC