• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fejzić imao teži potres mozga, ostaje u bolnici

Autor mondo.ba

Golman Tuzla sitija Nevres Fejzić ostaće u bolnici poslije teškog potresa mozga koji je doživio na meču sa Sarajevom, potvrđeno je MONDU.

Ekipa Tuzla sitija na proljećnoj premijeri u Premijer ligi BiH ostala je bez bodova pošto je poražena od Sarajeva 3:0, ali i bez golmana Nevresa Fejzića, koji je doživio neugodnu povredu.

Čuvar mreže Tuzla sitija sudario se sa kapitenom Sarajeva, krstom Velkoskim, nakon čega je izgubio svijest, a nakon ukazivanja pomoći na terenu odmah je prevezen u UKC Tuzla.

Povreda Nevresa Fejzića protiv Sarajeva
Izvor: Dailymotion/videosp

Fejzić je nekoliko puta gubio svijest, ali iz Tuzle stižu koliko-toliko dobre vijesti.

“Fejzić je ostao u bolnici, ali ono što je bitno da nema izliva krvi u mozak. On je imao teži potres mozga i ostao je u bolnici, a sa njim je ostao i naš doktor”, rekao je u izjavi za MONDO trener Tuzla sitija Slobodan Starčević.

On se osvrnuo i na meč u kojem su njegovi fudbaleri sa ubjedljivih 3:0 poraženi od lidera na tabeli.

“U početku sami sebi dali dva gola, poslije se nismo mogli vratiti u meč i neki normalan tok, da nam rezultat bude dostižan. Igrali smo protiv vrlo kvalitetne ekipe Sarajeva koja ide ka tituli, nismo ništa mogli, iako smo i pomalo nesrećno izgubili. Poremetila nas je i ta povreda Fejzića, iako je i Nurković dobar golman, ali eto desio se i taj njegov kiks za drugi go li sve je bilo riješeno”, rekao je Starčević.

...
Izvor: YouTube/Football Highlight


U narednom kolu Tuzla siti će bodove za opstanak tražiti protiv Čelika. Na ruku Tuzlacima ide remi Krupe i Zvijezde, te pobjeda Mladosti DK nad GOŠK-om.

“Moramo pobijediti Čelik u narednom kolu kako bismo počeli da sakupljamo bodove. Ide nam u korist i taj remi Krupe i Zvijezde, al ii pobjeda Mladosti. Moramo Mi se moramo dobro otrijezniti poslije tih pripremnih utakmica i ove prvenstvene i pripremiti se za vrlo važan duel protiv Čelika”, istakao je Starčević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC