• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo ponovo igra za Portugal, protiv Srbije!

Autor mondo.rs

Nije nastupao Kristijano Ronaldo za svoju reprezentaciju od Svetskog prvenstva, mnogi su taj potez protumačili kao penzionisanje iz državnog tima, ali on se vraća... Baš protiv Srbije!

Vraća se!

Kristijano Ronaldo ponovo je na spisku selektora Portugala za kvalifikacione utakmice za EURO2020 protiv Ukrajine (22. mart) i Srbija 25. mart na "Da Lužu", iako se spekulisalo da će se povući iz državnog tima posle Mundijala u Rusiji.

Ronaldo, koji je tokom nedelje postigao het-trik protiv Atletika i odveo Juventus u četvrtfinale Lige šampiona, za Portugal nije igrao od osmine finala Svetskog prvenstva.

SPISAK SRBIJE ZA PORTUGAL I PRIJATELJSKU PROTIV NEMAČKE

Tada je Urugvaj bio bolji od aktuelnog prvaka Evrope, a Fernando Santoš nije pozivao Kristijana Ronalda za mečeve Lige nacija, ali nije do kraja želeo da potvrdi da li to znači i da u budućnosti neće moći da računa na petostrukog osvajača "zlatne lopte".

Ipak je u pitanju bio samo odmor od tima u ne tako važnom takmičenju za Portugalce, tako da je najbolji strelac u istoriji ove reprezentacije spreman da i popravi te brojke.

S nestrpljenjem je javnost u Portugalu očekivala spisak koji će objaviti Fernando Santoš, a na njemu je i definitivno fudbaler koji je postigao neverovatnih 85 golova na 154 utakmice za Portugal, od debija davne 2003. godine.

"Želimo da odbranimo titulu", rekao je Fernando Santoš predstavljajući spisak.

Na njemu su uz Ronalda i mnogi drugi veterani, mada više nema Pepea ili Bruna Alveša, ali su tu Žoze Fonte, Žoao Mutinjo...

Vredi obratiti pažnju i na novu zvezdu Benfike, talentovanog Feliksa.

GOLMANI: Beto (Goztepe), Žose Sa (Olimpijakos) i Rui Patrisio (Vulverhempton).

ODBRANA: Žoao Kanselo (Juventus), Nelson Semedo (Barselona), Žose Fonte (Lil), Ruben Dijaš (Benfika), Mario Rui (Napoli) i Rafael Gereiro (Dortmund).

VEZNI RED: Danilo Pereira (Porto), Ruben Neveš (Vulverhempton), Vilijam Karvaljo (Betis), Bruno Fernandeš (Sporting), Žoao Mario (Vest Hem), Žoao Mutinjo (Vulverhempton) i Pici (Benfika).

NAPAD: Bernardo Silva (Mančester siti), Gonsalo Gedeš (Valensija), Andre Silva (Sevilja), Kristijano Ronaldo (Juventus), Diogo Žota (Vulverhempton), Dijego Souza (Braga), Žoao Feliks (Benfika) i Rafa (Benfika).

U grupi sa Srbijom i Portugalom takmiče se još Ukrajina, Litvanija i Luksemburg.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC