• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci igrali bez selektora: Uz Enrikea do smrti (FOTO)

Autor mondo.rs

Šef struke trofejne reprezentacije bio je sprečen da sedi na klupi u utakmici protiv Malte. Igrači su stali uz njega i podržali ga emotivnim porukama.

"Potvrđujemo odsustvo našeg selektora Luisa Enrikea sa utakmice, zbog porodičnih razloga. Molimo za diskreciju i za poštovanje njegove privatnosti. Ekipu će voditi asistent Roberto Moreno", objavio je u utorak Fudbalski savez Španije, na iznenađenje mnogih, jer je kasnije tokom dana sledila kvalifikaciona utakmica protiv Malge u gostima.


Nedugo potom, oglasio se i kapiten Španije, Serhio Ramos, porukom podrške selektoru.

"Mister, veoma nam je žao zbog vesti. Nadamo se da će sve proći najbolje moguće. Znaš da je tim uz tebe do smrti i danas ćemo ostvariti dobru pobedu. Porodica je svetinja. Pobedićemo za tebe. Šaljemo ti snagu i ohrabrenje. Veliki zagrljaj".


I zaista, Španci su pobedili na Malti golovima dvostrukog strelca Alvara Morate (2:0) i perfektno počeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, jer su prošle nedelje u Valensiji savladali i Norvešku (2:1).

Do kraja večeri, kao i ovog jutra (sreda), nije bilo novih informacija o vanrednoj situaciji Enrikea, niti su se španski mediji time bavili, poštujući želju saveza da se sačuva selektorova privatnost.

"On je zaista zaslužio da budemo uz njega do smrti", rekao je Morata posle utakmice.

"Imali smo veliki motiv da pobedimo, čak i veći nego inače zbog čitave situacije. Želeli smo da mu to poklonimo. Imamo mnogo razloga da budemo zahvalni Enrikeu i pružamo mu punu podršku", izjavio je centarfor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC