• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Intera o Ikardiju: Mali čovječe...

Autor mondo.ba

Pristalice „neroazura“ najviše bi voljele da nekadašnji kapiten Intera Mauro Ikardi napusti „Meacu“ ovog ljeta.

„Kurva Nord“ odavno ne želi Argentinca u ekipi Intera poslije njegovog šestonedjeljnog egzila iz tima, ali danas su i prvi put zvanično putem Fejsbuk stranice, koju su prenijeli italijanski mediji, zatražili da napusti klub.

Ikardija su u postu okarakterisali kao „malog čovjeka“.

„Mali čovjek koji nosi naš dres s brojem devet ne zaslužuje Inter jer nije pokazao čak ni minimalnu količinu profesionalnog integriteta koju bi svaki zaposleni trebao da pokaže, izražavajući poštovanje dresa i navijača koji u njih vjeruju ili barem u klub za koji igraju“, naveli su navijači Intera.

Potom su postavili i pitanje da li se takav slučaj može desiti i u nekim drugim evropskim ligama.

"Pitanje koje postavljamo sami sebi je sljedeće: ’Da li ste ikada vidjeli igrače u drugim ligama sa lažnim povredama koji odbijaju da igraju, smješkaju se prilikom naših poraza, potom su mjesecima izvan tima i onda se vrate zahvaljujući advokatima?“, dodale su pristalice kluba sa „Đuzepe Meace“.

Podsjetimo, Ikardiju je najprije oduzeta kapitenska traka u Interu jer je odbio da potpiše novi ugovor, ali i zbog nesuglasica koje su klupski čelnici imali sa njegovom suprugom i zastupnicom Vandom Narom.

Nara za produžetak saradnje tražila godišnju platu od devet miliona evra, što je duplo više od koju je  Ikardi dosad zarađivao.

Španski mediji su pisali da će Ikardi u junu preći u Real Madrid, italijanski dnevnik „Korijere dela Sera“ je objavio da će Ikardi preseliti u Madrid, ali ne u Real već Atletiko, međutim, njegova supruga je odbacila te navode rekavši da će Mauro ostati i naredne sezone u Interu.

Ipak, s obzirom da su navijači izričito protiv njegovog ostanka u milanskom klubu, moguće je i da će se predomisliti.

Ikardi je "pohađao" Barseloninu čuvenu akademiju "La Masiju", gde je i upoznao Maksija i Vandu, a kada se 2011. preselio u Đenovu i postao "tinejdž" senzacija Sampdorije, pročule su se i glasine o "krađi mlade" o kojima je Argentina "brujala" mjesecima. Talentovani centarfor doveden je na "Đuzepe Meacu" 2013. godine sa 11 pogodaka u 33 nastupa za klub sa "Marasija" i brzo nagovijestio kakav će centarfor postati - u prvoj sezoni postigao je devet, u drugoj već 22 gola, a do danas bio je strijelac 123 puta u crno-plavom dresu.

Ugovor mu ističe 2021. godine, minimalna otkupna cijena od 110 miliona evra za klubove iz inostranstva istekla je prošlog ljeta, pa tako vlasnici Intera sada moraju da pregovaraju sa zainteresovanim stranama o visini transfera.

Saga je završena - Ikardi se vratio i pogodio!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC