• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džošua: Ruiz me je pobijedio, a ne panika

"Nisam imao napad panike. Moram da prihvatim ovaj poraz kao mušakarac", rekao je Entoni Džošua poslije prvog poraza u karijeri i predaje titula prvaka svijeta u tri verzije.

Britanski bokser Entoni Džošua rekao je da nema izgovor za iznenađujući poraz od Endija Ruiza, poslije kojeg je izgubio titule svjetskog šampiona teške kategorije u IBF, WBO i WBA verziji.

Džošua je u subotu uveče u Njujorku izgubio prvi put u profesionalnoj karijeri, nakon što ga je Ruiz nokautirao u sedmoj rundi. On je rekao da nije imao nikakvih problema.

 "Nisam imao napad panike. Moram da prihvatim ovaj poraz kao muškarac. Nikoga ne krivim. Moj plan borbe nije išao po planu. Moram da se prilagodim, analiziram, da dam sve od sebe da to ispravim i da dobro obavim posao u revanšu", naveo je Džošua na društvenim mrežama.

Njegov promoter Edi Hern rekao je u utorak da će revanš biti održan u novembru ili decembru, prenio je BBC.

Ruiz je četiri puta slao Džošuu na pod, a prije početka sedme runde, Džošua je gledao zbunjeno prema svom timu i pitao trenera Roba Mekrekena: "Zašto se ovako osjećam?".

Olimpijski šampion iz Londona 2012. godine išao je na preglede zbog sumnji na potres mozga.

"Bilo je mnogo optužbi i briga oko toga šta nije u redu sa mnom. Želim da kažem - ja sam vojnik i moram da prihvatim uspone i padove, a u subotu sam prihvatio poraz. Čestitam Endiju Ruizu. Ima šest mjeseci da bude šampion, pošto mora da brani šampionske pojaseve. Ne bi mi smetalo da se revanš održi u Njujorku ili u Engleskoj", naveo je Džošua.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC