• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljusak u Parizu, Novak igra u četvrtak!

Autor mondo.rs

Ponovo je problem napravio nedostatak krovova na najvećim stadionima na Rolan Garosu. Organizatori saopštili da je ceo program pomeren za dan kasnije.

Nova godina, ista priča u Parizu...

Zbog kiše i nevremena koje je u sredu zahvatilo glavni grad Francuske, organizator Rolan Garosa odlučio je da ceo program pomeri za četvrtak. To znači da će Novak Đoković i Aleksander Zverev meč četvrtfinala igrati dan kasnije.

Loše vreme ponovo je napravilo probleme organizatorima drugog grend slema u sezoni, tako da je sve do 16.30 pod znakom pitanja bilo odigravanje današnjih mečeva četvrtfinala muškog i ženskog "singla", pošto na "zemljanom" grend slemu odbijaju da naprave krovove na najvećim terenima.

Duel Đokovića i Zvereva bio je zakazan kao drugi na stadionu "Filip Šatrije" posle meča Simone Halep i Amande Anisimove, koji je trebalo da počne u 14 časova.

Na drugom stadionu "Suzan Lenglen" u isto vreme trebalo je da igraju Medizon Kiz i Ešli Barti, odnosno posle njih Dominik Tim i Karen Hačanov.


Organizatori su prilično čekali da se vreme poboljša, ali se to nije dogodilo.

Zanimljivo, Novak Đoković se nije mnogo potresao zbog takvih predviđanja, pošto je dan ranije u izjavi za "Sportklub" rekao da je već na to navikao na Rolan Garosu.

"Ne bi bilo prvi put. Kad se nešto prvi put dešava, kada nemaš iskustva u tome, onda ne znaš kako da se ponašaš. Meni bi to bio 101. put, morao bih da prihvatim da je tako priroda odlučila i onda da se spremam za dalje“, naveo je Novak Đoković posle pobede nad Štrufom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC