• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki i "zmajevi" iza zatvorenih vrata

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Selekcija Roberta Prosinečkog obavila trening u Italiji iza zatvorenih vrata. Anadolija prenosi da je atmosfera poslije poraza od finske prilično poljuljana.

Fudbalski reprezentativci BIH večeras su u trening kampu omladinskih selekcija Juventusa u mjestu Vinovo pokraj Torina, imali prvi trening po dolasku u Italiju, sa kojom će u utorak odigrati utakmicu četvrtog kola grupe J kvalifikacija za EURO 2020.

Selektor Robert Prosinečki trening je zatvorio za javnost, odnosno samo predstavnici malobrojnih medija iz BiH mogli su prisustvovati, i to uvodnih 15 minuta prilikom zagrijavanja igrača.

Radili su u idealnim uslovima, a tokom uvodnog dijela treninga, gdje obično vlada opuštenija atmosfera, među igračima nacionalnog tima BiH, ovaj put, neskriveno vidljivo je bilo nezadovoljstvo uzrokovano očajnom igrom i sinoćnjim porazom u Tampereu od Finske (0:2).

Atmosfera u timu kojeg sa klupe predvodi Prosinečki donekle je poljuljana, javio je reporter Anadolije.

Ipak, među popularno zvanim ”zmajevima” preovladava mišljenje da će se ”uspjeti oporaviti i zbiti redove, te pokazati nesporni kvalitet protiv favorizovanih azura”.

Utakmica četvrtog kola grupe J kvalifikacija za EURO 2020 Italija - BiH igra se u utorak, 11. juna, na stadionu "Alianz Arena" u Torinu sa početkom u 20.45 sati.

Poslije tri odigrana kola Italija je prva na tabeli kvalifikacione grupe J sa maksimalnih devet bodova. Slijede Finska sa šest, BiH i Grčka sa po četiri, Armenija tri, te Lihtenštajn bez bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC