• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Durent operisan: Ugrozio karijeru i ne žali zbog toga!

Autor mondo.rs

MVP prethodna dva NBA finala definitivno je doživio veoma tešku povredu, koja bi mogla da mu skrati i drastično oteža nastavak karijere. Pratiocima na Instagramu pisao je o odluci da nastupi neoporavljen.

Godinama osporavani Kevin Durent navukao je na sebe ogroman broj kritičara kada je prije dva ljeta prešao iz Oklahome u Golden Stejt, nakon što je umalo eliminisao Voriorse na njihovom putu ka finalu.

U međuvremenu je osvojio dvije titule, po koje je i došao u Ouklend, i igrao impresivno, jer je vodio saigrače u oba finala protiv Klivlenda.

I u ovom plej-ofu je briljirao i bio lider ekipe sve do pete utakmice protiv Hjustona u polufinalu Zapadne konferencije. Potom je zbog povrijeđenog lista propustio kraj te serije, kompletno finale konferencije protiv Portlanda, kao i sve utakmice velikog finala protiv Toronta.

Mirovao je sve do pretprošle noći, kada je zaigrao u Kanadi i podsjetio sve koliko je zapravo Golden Stejt jači sa njim u igri. A, onda je u toku igre doživio povredu koja bi mogla da ima ozbiljne posljedice po njegovu karijeru.

Tačno je, "Kej-Di" je pokidao Ahilovu tetivu i pred njim je veoma dug i težak oporavak. Za igrača koji će za nekoliko mjeseci napuniti 31 godinu ta situacija je posebno teška.

U srijedu uveče, Durent se obratio svojim pratiocima na Instagramu i to po svemu sudeći nedugo nakon operacije. Ležeći u bolničkom krevetu, on je napisao da ne žali zbog nastupa u Torontu, iako je bilo očigledno da mu je bilo potrebno još vremena, iako je prethodno povrijedio list.

Durent je svojim pratiocima napisao:

"Šta ima? Hoću da vas obavijestim: Jesam pokidao Ahilovu tetivu. Operacija je danas izvedena i bila je uspješna.

Moj oporavak počinje baš sad. Imam porodicu i voljene uz sebe i iskreno cijenimo sve poruke i podršku koju su nam ljudi pružili.

Kao što sam rekao u ponedjeljak, duboko sam povrijeđen, ali sam u redu. Košarka je moja najveća ljubav i htio sam da budem na terenu te večeri, jer je to ono čime se bavim. Htio sam da pomognem saigračima na putu ka trećoj tituli u nizu", Durentova je poruka iz bolesničkog kreveta.

Teški dani za velikog igrača.

View this post on Instagram

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC