• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sveža krv" u Voriorsima, i to za MAKSIMALU

Autor mondo.rs

Tim je napustio i MVP finala iz 2015. godine, jedan od najvažnijih igrača Voriorsa u generaciji koja je osvojila tri "prstena".

U noći u kojoj je Kevin Durent obelodanio svoju odluku da će karijeru nastaviti u Bruklinu, njegov dotadašnji klub Golden Stejt pretrpeo je JOŠ promena.

"Oslobodilo" se mesto za igrača sa maksimalnim ugovorom, osetili su Voriorsi da im je posle onakve sezone potrebna "sveža krv", ali su pomalo sve iznenadilo izborom nove zvezde - ponudivši saradnju upravo igraču Netsa.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, novi košarkaš Golden Stejta biće Dianđelo Rasel (23, 196cm) koji je prošle sezone briljirao u Netsima.

Isti izvor prenosi da će sa Voriorsima potpisati ugovor na četiri sezone vredan 117 miliona dolara, što je maksimum koji mogu da mu ponude, a s obzirom da im je nedostajalo prostora u "seleri kepu" - napravili su još jedno iznenađenje.

Od sinoć Andre Igudala više nije igrač Golden Stejta nego Memfisa, koga su Grizlisima ustupili uz još tri pika na draftu u nastupajućim sezonama.

Veteran ima već 35 godina i bio je "srce" generacije Voriorsa s kojima je osvojio tri šampionska prstena, čak uz nagradu za MVP finala, ali i ovaj potez rukovodstva kluba govori da je došlo vreme za rekonstrukciju tima.

Koliko će im Dianđelo Rasel pomoći u tome i kako će se uklopiti sa Stefom Karijem, kao i Klejom Tompsonom kada se oporavi, ostaje da se vidi.

Prošle sezone prosečno je beležio 21,1 poen uz 7 asistencija i 3,9 skokova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC