• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović o "Dabogda propao": Ne mrzim Partizan!

Autor mondo.rs

Novi trener Vojvodine govorio u intervjuu za banjalučku TV Elta o svom odnosu prema crno-bijelima, rastanku sa Nišlijama i brzom dogovoru sa Novosađanima.

 Nenad Lalatović - Ne mrzim Partizan Izvor: MN PRESS

Minule sezone, Radnički iz Niša ostvario je istorijsku pobjedu protiv Partizana u Humskoj, a Nenad Lalatović bio je tada trener gostiju i po običaju - u centru pažnje.

Nakon meča i trijumfa svog tima, kamera ga je uhvatila da u jednom trenutku zakopčava namješta pantalone, u čemu su neki prepoznali i uvredljiv gest prema domaćinu.

U intervjuu za banjalučku televiziju Elta, Lalatović je objasnio taj svoj čin.

"Bilo je to spontano. Nema veze sa vezom! Dok sam vodio utakmicu raspojasao sam se, skakao sam, bile su mi spuštene pantalone, izvučena košulja i onda sam se pritegao, da se pravim važan zbog pobjede. Htio sam u tom trenutku da se upašem, a oni su to slikali kamerom i postavili... Nema veze sa vezom, ponavljam. Prvo, nikad ružnu riječ nisam rekao protiv Partizana i njegovih navijača", počeo je temperamentni trener Vojvodine, pa se zaustavio i prisjetio detalja koji ga ipak demantuje.

"Jednom jesam rekao rečenicu 'Dabogda propao'. Bio sam nervozan, izgubio sam utakmicu, a on mi j... i oca i majku. Pogledam ga i zapitam se - ko je taj ludak? Tad sam rekao 'Dabogda propao...".

Ipak, Lalatović naglašava da nema negativno osjećanje prema crno-bijelima.

"Nikad nisam rekao da mrzim Partizan, jer ga ne mrzim. Kad igra u Evropi ne navijam za njega, ali bih volio da prođu. Nikad nisam rekao 'Uh, šta bih dao da ispadnu...'. Ljuti pogrešno tumače. Zvezdi uvijek želim da prođe u Evropi, a nikad nema potrebe da navijam protiv Partizana. Ne volim ih, ali ih ne mrzim", objasnio je Lalatović.

Na pripremama Vojvodine, on je govorio i o rastanku sa Radničkim...

"Nisam imao probleme, želio sam da ostanem u Radničkom ali otišli su mi Raša Pankov u Zvezdu, Crnomarković u Leh, Drinčić u Vojvodinu, golman Ristić u Larisu, Ranđelović u Olimpijakos i treba da mi ode Haskić. To je mnogo igrača. U međuvremenu se javila Vojvodina, a na moju odluku je uticalo to da želim da budem bliže kući. Objasnio sam gazdi da me razumije, jer hoću da se vratim sa treninga da budem sa djecom, jer sam to malo radio. Ovdje poslije svakog treninga mogu da odem na 45 minuta do Beograda".

/Tarot sa Lalatovićem: Ne vole me, jer kažem šta mislim!/

Sa Vošom, svojim novim-starim klubom, lako se dogovorio.

"Vratio sam se jer me je Vojvodina željela. Bili su prekorektni prema meni. Pogotovo predsjednik Gajić, a takve stvari ne zaboravljam. Kad pružim ruku, riječ mi je bitnija od od papira. Oni su mi dali ugovor, a rekao sam da nije potrebno. Nisam ni pročitao ugovor!"

"Rekao sam im - ako vama ne trebam idem, nikad vas neću tužiti. Plaćate me do dana kada mi kažete da ne treba više da budem tu. Nikad ne bih ostao ako nemam rezultata, već bih sam otišao ako nemam rezultat. Jedino bih tražio plate ako hoćete da me smijenite zato što mora da igra sin tamo nekog 'Pere'. Ako imam rezultat, u tom slučaju bih tražio svoj novac. Ako nemam rezultat, automatski bih otišao i ne bih ništa tražio", objasnio je Lalatović.

Poslušajte MONDO Podcast sa njim.

Mondo podcast Sve u 16, gost Nenad Lalatović
Izvor: MONDO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC