• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dženkins "zapalio" Instagram : VRAĆAM se u Zvezdu!

Iskusni američki bek potvrdio da će treći put zaigrati za crveno-bijele! "Dolazim kući, moraćete da me istjerate ovog puta!", poručio je.

 Ćarls Dženkins potvrdio - Vraćam se u kk Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

"Pusti psa da luta i naći će put ka kući. Idemooo!", napisao je Čarls Dženkins u četvrtak popodne na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i lično potvrdio da će ponovo igrati za Crvenu zvezdu!

Američki bek sa srpskim pasošem vratiće se na Mali Kalemegdan drugi put, a koliko mu je drago zbog toga pokazao je i još jednom porukom:

"Vraćam se posljednji put. Moraćete da me izbacite ovog puta!".

Ljubimac navijača crveno-bijelih lično je skratio iščekivanje navijačima koji su ga sedmicama unazad pozivali da se vrati u Beograd, gdje je ostavio dubok trag tokom ukupno tri sezone u Zvezdi (2013-15, 2016/17).

U međuvremenu je jednu sezonu proveo u Armaniju, a posljednje dvije je bio u Himkiju. Za to vrijeme, na društvenim mrežama je često ostavljao poruke na srpskom jeziku, slavio Zvezdine uspjehe, komunicirao sa ovdašnjim pratiocima i sve vrijeme držao otvorena vrata za svoj povratak.

Kroz ta vrata sada će proći i značajno pojačati bekovsku liniju ekipe Milana Tomića u povratničkoj sezoni crveno-bijelih u Evroligi.

Izvor: MN PRESS

Prošle noći, Zvezda je potvrdila da će u timu biti i Dženkinsov bivši i budući saigrač Ognjen Kuzmić, a ranije je ozvaničen i dolazak krilnog centra Efesa, Derika Brauna. Takođe, na Malom Kalemegdanu su potpisali nove ugovore sa Bilijem Beronom, Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Borišom Simanićem, Mohamedom Fajeom i Stratosom Perperogluom...

Jednu od prvih čestitki Dženkinsu je napisao Ognjen Dobrić, saigrač koga je i dočekao u prvom timu i sa kojim će sljedeće sezone najčešće deliti poziciju. Takođe, poruku dobrodošlice ostavio je i zvanični nalog kluba.

Tako je definitivno stavljena tačka na povratak jednog od najomiljenijih stranaca Zvezdinog "Pionira".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC