• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi bek Borca: Raduje me dolazak u Banjaluku

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Jeremić je treće pojačanje u pauzi između dvije sezone.

Rukometni klub Borac m:tel od danas je jači za mladog desnog beka Nikolu Jeremića.

Igrač rođen 25. avgusta 2000. godine u Doboju u redove ''crveno-plavih'', sa kojima je potpisao dvogodišnji ugovor, dolazi iz Srbije, gdje je nastupao za Vojvodinu i Jugović, a član je i srpske reprezentacije do 19 godina.

Rođeni Dobojlija postao je tako treće pojačanje kluba iz Gospodske ulice, s obzirom da su ranije ugovore potpisali kružni napadač Nemanja Vučićević i još jedan igrač bekovske linije, Brazilac Giljerme Linareš de Souza.

''Srećan sam što se transfer realizovao nakon višemjesečnih pregovora. Radujem se što se vraćam, da tako kažem, u svoju sredinu, u mentalitet na koji sam navikao. Borčeva ekipa je mlada i ima mnogo prostora za napredak. Vjerujem da će uz kvalitetan stručni rad doći i uspjesi, a tu prije svega mislim da duplu krunu u BiH. Takođe, igraćemo i u Evropi, u Kupu EHF, te ćemo imati priliku da vidimo gdje smo u tom izuzetno kvalitetnom takmičenju'', rekao je Jeremić u izjavi za MONDO.

Iako se još kao tinejdžer iz dobojske Sloge, kao kapiten mlađih selekcija, otisnuo put Srbije, svakako je upoznat sa trenutnim igračkim kadrom kojim klub raspolaže.

''Znam dosta momaka, neke poznajem još iz Doboja, određene iz omladinskih reprezentacija Srbije, a pojedince znam iz Vojvodine, tako da mi uklapanje u tim neće biti problem.''

Poziciju desnog beka u Borac m:tel-u pokrivao je godinama unazad Dejan Unčanin, koji je u 43. godini završio igračku karijeru, a nedavno je imenovan za sportskog direktora kluba, tako da će Jeremić biti na ''velikom ispitu'' da nastavi tamo gdje je Unčanin stao.

''Naravno, poznato je da je Dejan Unčanin svojim kvalitetom u ogromnoj mjeri doprinosio rezultatima kluba u proteklom periodu. Na ovoj poziciji, zajedno sa mnom, igraće i mladi brazilski reprezentativac Giljerme Linareš de Souza, i vjerujem da ćemo svojim radom uspjeti da na pravi način nadoknadimo odsustvo Dejana Unčanina na terenu'', istakao je Jeremić za MONDO.

Podjetimo, ugovore sa klubom su produžili Goran Daničić, Slađan Subotić, Miloš Nježić, Milan Dakić, Bojan Rađenović, Srđan Savić i Vladan Đurđević.

Prvom timu su priključeni dosadašnji juniori Jovan Todorović i Srđan Medaković, a klub su napustili Srđan Mijatović, Dean Šešić, Arman Beširević i Haris Buljina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC