• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne budite strogi prema Boaćiju"

Autor mondo.rs

Vladan Milojević strpljiv u iščekivanju da napadač iz Gane ponovo "proradi". O stanju Milana Pavkova kaže: "Misterija".

 Vladan Milojević "Ne budite strogi prema Boaćiju" Izvor: MN PRESS

Teško bi se moglo reći da je pobeda protiv Mladosti iz Lučana (2:0) popravila raspoloženje u Crvenoj zvezdi posle remija sa Kopenhagenom (1:1) u prvom duelu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali svakako je dobro što rezultat utakmice 4. kola Superlige nije dodatno uticao na nervozu u ekipi Vladana Milojevića.

Nervozu izazvanu spornim odlukama sudije Tijaga Martinsa kojima je gostima iz Danske omogućeno da u Beogradu izbegnu poraz i sa mnogo više entuzijazma od rivala čekaju revanš idućeg utorka na svom stadionu.

Pored emotivnog pražnjenja, dodatan problem crveno-belima stvorila je povreda Milana Pavkova. 

Visoki napadač je imao problem sa zadnjom ložom već od 2. minuta duela sa Kopenhagenom, ali je stisnuo zube i izdržao do kraja poluvremena, u međuvremenu postigavši izuzetno važan gol za svoj tim.

Veliko je pitanje, međutim, hoće li Pavkov moći da igra revanš, a ukoliko ne bude mogao, loša forma Ričmonda Boaćija dodatno zabrinjava.

"Misterija... Videćemo. Ne kažem da sumnjamo u medicinu, ali kod sportista je to malo drugačije. Do nedelje ćemo verovatno imati konkretnija saznanja. Ne mogu u ovom trenutku nešto ozbiljnije da kažem na tu temu", rekao je Vladan Milojević novinarima posle pobede protiv Mladosti.

Babić za novu glavobolju

Branko Jovičić neće moći da pomogne ekipi do proleća, veliko je pitanje hoće li Milan Pavkov biti spreman za revanš sa Kopenhagenom, novajlija Tomane je tek protiv Mladosti upisao prve minute u crveno-belom dresu zbog povrede lože, a dodatnu glavobolju treneru Vladanu Milojeviću u petak je zadala povreda štopera Srđana Babića, koji je zbog bola u mišiću noge morao da bude zamenjen za drugo poluvreme.

Zvezdin trener se potom osvrnuo na napadača iz Gane.

"Boaći nam je dosta toga dao, nemojte da budete strogi prema njemu. Sigurno je da može mnogo više i kroz svakodnevni razgovor i rad pokušavamo da rešimo. Od njega zavisi, nije zaboravio da igra fudbal i polako će doći na svoj nivo, kao i pre", veruje Milojević.

Pošto su u petak iza Boaćija ostali još sat vremena za zaborav, moguće je da u Danskoj on bude među rezervama, a da napad predvodi Aleksa Vukanović ili Mohamed El Fardu Ben, koji je u Zvezdi već imao ulogu najisturenijeg.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC