• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek: Naše životne priče i njihove ZLATNE viljuške!

Autor mondo.rs

"Ovaj njihov gospodin trener se malo...zaje**o što nas je potcjenjivao", rekao je uvijek iskreni Miloš Degenek poslije utakmice u Kopenhagenu.

Miloš Degenek je poslije prve utakmice u Beogradu bio ljut zbog ponašanja igrača Kopenhagena i najavljivao je da će "proraditi srpski inat", a poslije velike drame koja je trajala tri sata na "Parkenu" - mogao je i da "likuje" zbog prolaska Crvene zvezde u plej-of Lige šampiona.

Sjajni štoper se vratio na vrijeme da pomogne Zvezdi da dođe na korak od "mušeme", Evropa je već obezbjeđena, a poslije utakmice je još jednom pokazao koliko je iskren.

Kazao je da su mu Trnava i Salcburg bile napete, ali da voli povuci-potegni utakmice, kao što je bila večerašnja protiv Kopenhagena koja je odlučena poslije 22 izvedena jedanesterca, od kojih su za jedan precizniji bili igrači Zvezde...

/HEROJ JE MILAN BORJAN - ZVEZDA IMA EVROPU, IGRA ZA LIGU ŠAMPIONA/

"Poslije svakog promašenog penala smo vjerovali, i kad je bilo povuci-potegni, svaki igrač koji je šutirao je, oprostite što moram reći - imao muda da izvede penal pred njima, to je potrebno, dao ga ili promašio - moraš to da imaš da izvedeš. Svaka čast svim momcima i Borjanu, pokazali smo kao ekipa da smo porasli, zbližili smo se još više kao porodica", kazao je Miloš Degenek novinarima u Kopenhagenu i dodao:

"Shvatili smo šta znači igrati velike utakmice, da se ne predaje, da se gine, da gazimo jedni za druge!".

Posebno zanimljiva izjava odnosila se na trenera Stolea Solbakena i njegove igrače.

"Mnogo mi je drago što smo ih prošli, vjerovali su, ovaj njihov gospodin trener se malo zaje**o kad je krenuo nas da potcjenjuje. Ne zna ko smo, ne zna šta smo, naše životne priče, nisu kao njihove što su jeli zlatnim viljuškama...", kazao je Degenek.

/VIDEO: POGLEDAJTE SVE PENALE SA "PARKENA" VEČERAS!/

Novinari su ga obavijestili da je trener šampiona Danske imao takođe tešku životnu priču pošto je bio klinički mrtav, ali se oporavio i Kopenhagen vodio do mnogo titula.

"To ne znam, kažem za nas, oni su elegantna država, ali ne znaju naše ratove, bombardovanja, imamo to kada se pokaže ko smo i šta smo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC