• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje tradicionalni TV turnir šampiona u Doboju

Autori mondo.ba Autori SRNA

U Doboju će od danas do subote na turniru učestvovati osam ekipa iz BiH, Francuske, Srbije, Slovačke, Kine, Češke i Sjeverne Makedonije.

U Doboju će danas početi 51. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona na kojem će učestvovati osam ekipa iz BiH, Francuske, Srbije, Slovačke, Kine, Češke i Sjeverne Makedonije.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović otvoriće turnir "Doboj 2019" u 17.00 časova na Stadionu sportskih igara, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Prva utakmica igra se od 17.30 časova između Pekinga iz Kine i domaćina Sloge, susret Tatrana iz Prešova iz Slovačke i Izviđača iz Ljubuškog zakazan je za 19.15 časova, a posljednja utakmica prvog takmičarskog dana je u 21.00 čas između Eurofarma iz Sjeverne Makedonije i Krins-Lucerna iz Švajcarske.

Šartr iz Francuske i Tatran Prešov igraće sutra od 17.30 časova, od 19.15 časova planiran je susret dobojske Sloge i Eurofarma, a u 21.00 sastaće se Izviđač i Vojvodina iz Srbije.

Trećeg takmičarskog dana, u četvrtak, 22. avgusta, od 17.30 igraju Krins -Lucern i Peking, od 19.15 časova Tatran Prešov i Vojvodina, a od 21.00 čas Izviđač i Šartr.

U petak, 23. avgusta, planirano je da u 17.30 časova igraju Šartr i Vojvodina, dok će se od 19.15 časova susresti Sloga i Krins-Lucern, a u 21.00 čas Eurofarm i Peking.

Posljednjeg dana turnira u subotu, 24. avgusta, od 10.00 časova igraće se utakmica za sedmo mjesto, od 12.00 časova za peto, a za treće od 18.00 časova.

Finalna utakmica planirana je za 20.30 časova, nakon čega slijedi ceremonija svečanog zatvaranja turnira.

Dobojski Međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar i Evropske i Svjetske rukometne federacije.

Generalni pokrovitelj turnira je grad Doboj, uz podršku Vlade Srpske.

Prošlogodišnji pobjednik dobojskog turnira bila je ekipa slovačkog Tatran Prešova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC