• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Natho i Suma: "Dobro je, možemo i moramo bolje!"

Autor mondo.rs

Kreativni vezisti crno-bijelih zadovoljni su rezultatom, ali smatraju da i u Norveškoj moraju da igraju na pobedu kako bi plasman u Evropu bio obezbjeđen.

 Natho i Suma: "Dobro je, možemo i moramo bolje!" Izvor: MN PRESS

Nakon preokreta i pobjede u prvoj utakmici sa Moldeom 2:1, fudbaleri Partizana sigurno će zadovoljnije dočekati predstojeći susret u Norveškoj.

Posljednja kockica koja je nedostajala da bi se odnos stanja na terenu u potpunosti preokrenuo bio je Bibras Natho, najnovije pojačanje crno-bijelih koje je zabilježilo debi odigravši posljednjih dvadesetak minuta.


Otkako je ušao, Izraelac je uspostavio pas-igru domaćih i doveo ih u nekoliko šansi, pa je njegov tim na kraju uspio da dođe do potpunog preokreta.

Vezista je nakon susreta izjavio da je zadovoljan rezultatom, ali da smatra da mu treba još vremena da se navikne na ekipu.

"Važno je da smo pobijedili. Mogli smo da damo možda još koji gol, ali u redu je i ovako. Treba mi još vremena da se upoznam sa novim saigračima i oni moraju da se naviknu na mene, ali za ovo vrijeme koje sam ovdje sam veoma srećan", rekao je Natho po završetku susreta.

Njemu se dopala atmosfera na stadionu, koji je uprkos kazni koju je UEFA propisala Partizanu bio ispunjen djecom uzrasta do 14 godina.

"Već sam igrao na ovom stadionu, sjećam se atmosfere, a i danas je bilo odlično, iako stadion nije mogao da bude pun. Nadam se da ćemo se plasirati u grupnu fazu i da ćemo imati još evropskih mečeva na kojima ćemo imati i podršku punog stadiona", zaključio je Izraelac.

On je u 73. minutu ušao umesto Sejdube Sume koji je postigao izjednačujući gol za domaće i bio jedan od najagilnijih igrača na terenu. Nije ga u potpunosti "išlo" večeras, ali vidjelo se da je omaleni fudbaler blizu pronalaska forme zbog koje je i došao u klub.

Plejmejker smatra da je njegova ekipa sada u dobroj situaciji pred revanš u Norveškoj, ali i da crno-bijeli moraju da igraju bolje ukoliko žele sa sigurnošću da osiguraju plasman u Ligu Evrope.

"Pobjeda je uvek dobra, sada smo u solidnoj situaciji – možemo da odigramo i neriješeno, ali ići ćemo na pobjedu. Danas smo nešto slabije ušli u utakmicu, znali smo šta da očekujemo od protivnika, ali smo bili pod pritiskom pa je bilo nešto teže", rekao je Suma nakon utakmice i dodao da je veoma zadovoljan novim pojačanjem i da vjeruje da će Natho mnogo pomoći ovoj ekipi.

Sljedeći meč ove dve ekipe na programu je narednog četvrtka, a Partizan svakako može da bude zadovoljan krajnjim rezultatom večerašnjeg duela, uz nadu da će u Norveškoj podići nivo igre i obezbijediti jesen u Evropi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC