• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jaramaz, Janković, Veličković... To su MOJI igrači!"

Autor mondo.rs

Trener Partizana o igračima čiji status zvanično još nije razjašnjen, ali i o onima koji su otišli iz kluba ranije nego što je trebalo.

 Andrea Trinkijeri KK Partizan Jaramaz, Janković, Veličković ostaju u Partizanu Izvor: MN PRESS

Ognjen Jaramaz, Nikola Janković i Novica Veličković imali su važnu ulogu u timu Partizana, naročito u finišu minule sezone, ali tokom leta se niko iz kluba nije zvanično izjasnio o njihovom statusu.

Da li su potpisali (nove) ugovore, da li će i dalje biti u klubu... Dugo je moglo samo da se nagađa i zaključuje na osnovu nezvaničnih saznanja.

U ponedeljak su sva trojica bila prisutna na otvorenom treningu crno-belih u "Štark Areni", kao i prošle nedelje, dok se radilo iza "zatvorenih vrata" u Sportskom centru "Master".

"Pogledaj tamo!", reagovao je Trinkijeri na pitanje o njihovom statusu, tako što je glavom klimnuo u pravcu koša na koji su šutirali momci u crno-belim dresovima.

"Tamo su. Treniraju, igraju. Moji igrači", nije Italijan ostavio prostora za dileme i podpitanja.

Prethodnih dana bilo je i odlazaka, jedan iznenađujući (Marko Pecarski raskinuo je ugovor na arbitraži KSS) i jedan koji se donekle očekivao (Stefan Janković na pozajmici u AEK).

"Mislim da svako odlučuje šta želi u životu. Ja njima želim sve najbolje, ali od srca, ne diplomatski. Stefan je čak otišao na pozajmicu... Mislim da danas nije dan da pričamo o onima koji nisu tu, nego o onima koji jesu, ali ponavljam, svako u životu ima šansu da odluči kako on misli da treba. I ja to poštujem".

Nezvanično se može čuti da 19-godišnji Pecarski, dvostruki juniorski prvak Evrope sa reprezentacijom Srbije, razmatra opcije u inostranstvu, uključujući solunski Aris, za koji je tokom 90-ih igrao njegov otac Miroslav.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI
: Nemanja Gordić, Rašon Tomas, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Kori Volden, Artsjom Parahovski, Stefan Birčević.

OTIŠLI: Aleks Renfro (Zenit), Vanja Marinković (Valensija), Aleksej Nikolić (Virtus, pozajmica), Džok Lendejl (Žalgiris), Amar Gegić (Sloboda Tuzla), Uroš Trifunović (pozajmica u Megu), Stefan Janković (AEK, pozajmica), Marko Pecarski, Đorđe Gagić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC