• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Gde će Mateo i ko će na drugo krilo?

Autor mondo.rs

Nekoliko promena očekuje se u timu crveno-belih za odlučujuću utakmicu u borbi za ulazak u Ligu šampiona.

Još samo jedna utakmica i biće poznato hoće li Crvena zvezda po drugi put uzastopno igrati u Ligi šampiona ili će morati da se vrati u Ligu Evrope, u kojoj je učestvovala pre dve sezone.

Poslednja prepreka je Jang bojs, sa kojim je prošle srede u Švajcarskoj odigrano 2:2, a meč odluke igra se u utorak od 21.00 na "Marakani".

Bez obzira na "povoljan remi" iz Berna, crveno-beli će morati dobro da se pomuče da bi ostvarili prolaz. Rival se pokazao kao napadački veoma opasna ekipa, pa neće biti iznenađenje ako Vladan Milojević više pažnje posveti odbrani svog gola, nego napadu protivničkog.


Dobra vest za Zvezdinog trenera je što su Nemanja Milunović i Dušan Jovančić odradili suspenziju zbog kartona i ponovo će biti u konkurenciji za tim, pa se očekuju u startnoj postavi.

Milunović u tandemu sa Milošem Degenekom umesto Radovana Pankova, a Jovančić uz Kanjasa umesto Mirka Ivanića, koji bi mogao čak i da ispadne iz prve postave, pošto je oporavljen Mohamed El Fardu Ben.

Može se čuti i priča da će obojica na klupu, što bi značilo da ćemo na krilu ponovo gledati Aleksu Vukanovića, koji je u prvoj utakmici igrao 85 minuta.

Ukoliko Milojević, ipak, odluči da iznenadi i zaigra ofanzivnije u nadi da će njegovi igrači brzo stići do pogotka, moguće je da se na boku nađe Tomane.

Portugalac je u Bernu pokazao da je konačno spreman, mada je pomenuta opcija manje verovatna nego da na krilu budu Ben, Ivanić ili Vukanović.

Mondo na stadionu, golovi na Mondu!

Po običaju, novinar i foto-reporter našeg portala biće na mestu događaja, a u saradnji sa TV Arena sport, na Mondu ćete već tokom utakmice moći da vidite sve šanse, golove i druge zanimljivosti sa terena, pa zato, budite uz nas.

 Pitanje je, takođe, na kojoj strani će igrati jedan od njih, odnosno da li će novajlija Mateo Garsija uz levu ili desnu aut-liniju. Argentinac je imao sjajan debi, začinjen pogotkom, ali je mnoge iznenadilo to što je našao na desnom, a ne na levom krilu.

Moguće je da ga Milojević u slučaju povratka Bena prekomanduje...

Iako je postojala nada da će Milan Pavkov biti spreman za ovaj meč, male su šanse da se visoki centarfor nađe u timu. Barem ne u startnoj postavi. Kao i u prvoj utakmici, od starta se očekuje Ričmond Boaći, a ukoliko bude bilo potrebe, šansu će dobiti Portugalac Tomane.

Dakle, očekivana startna postava crveno-belih je: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić, Kanjas - Ben, Marin, Garsija - Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC