• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Ljudi, dolazi nam Junajted!

Autor mondo.rs

Igrači Partizana srećni što će imati priliku da igraju protiv jednog od najboljih klubova Engleske i Evrope, ali i smatraju da crno-bijeli mogu do drugog mjesta u Grupi L Lige Evrope.

 Zoran-Tosic-Mancester-junajted-Partizan-Liga-Evrope Izvor: MN PRESS

Kada su posljednji put igrali Partizan i Mančester junajted u polufinalu Kupa evropskih šampiona, niko od sadašnjih igrača, kao ni treneri dvije ekipe Savo Milošević i Ole Gunar Solskjer nisu bili rođeni.

"Parni valjak" je te daleke 1966. izbacio "crvene đavole" i izborio finale sa Real Madridom. Tačno 53 godine kasnije crno-bijeli "ukrstiće koplja" sa klubom koji je u međuvremenu postao najtrofejniji klub Engleske.

Zoran Tošić je fudbaler koji je u karijeri imao priliku da nosi dresove oba kluba.

"U principu sam zadovoljan grupom. Uvijek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na Old Trafordu. Za mene lično ponovo povratak tamo zbog čega sam veoma srećan", rekao je Tošić.


Partizan je ravnopravan u borbi za drugo mjesto.

"Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uvjeren sam da imamo kvalitet da možemo ravnopravno da se borimo za to drugo mjesto. Moram reći da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse nas tri ekipe. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni", dodao je Zoran Tošić.

Saša Zdjelar je zadovoljan što će Partizan igrati protiv slavnog kluba i u toj činjenici vidi priliku da se u Humskoj, kada Englezi budu gosti, napravi fudbalski spektakl.

"Mančester juanjted je ekipa koju svi poštuju i jedan od najvećih klubova na svijetu. Biće lijepo igrati protiv 'crvenih đavola' i izaći na teren sa takvim igračima i odigrati dvije utakmice, mislim da će to svima biti veliko uživanje", poručio je Zdjelar.

Vezni fudbaler Partizana prokomentarisao je i druga dva protivnika.


"Što se tiče AZ Alkmara i Astane, ekipe koje nisu tako zvučne kao prva ali su ekipe koje svake godine igraju Evropu i imaju veliki kvalitet, mislim da možemo da se nosimo i da preko njih tražimo prolaz", rekao je Zdjelar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC