• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raduljica: Ne revijalni, već dobar trening-meč!

Autor mondo.rs

Iz izjave srpskog centra fino se može zaključiti koliko ekipa jedva čeka duel sa Italijom i, naročito, ono što potom slijedi.

 Raduljica-izjava-pred-Srbija-Italija-srijeda-13.30-prenos-livestream-RTS Izvor: MN PRESS

"Za nas nijedna nije revijalna", odgovorio je strijelac 13 poena u još jednoj rezultatski preubjedljivoj pobjedi "orlova" pred derbi sa Italijom za prvo mjesto u grupi i skor 1-0 u drugoj fazi.

"Isprobali smo razne varijante, koje će nam nadam se koristiti u nastavku prvenstva. Malo atipično kako je ekipa krenula, nismo imali dovoljno vremena da se pripremamo zbog tih problema sa povredama, ali ovo je za sada izgledalo prilično dobro. Vidjećemo kako će to izgledati kada budu došle malo snažnije ekipe od Filipina, svaka čast njima, ali zna se ko je Srbija i kako mi igramo".

Italija?

"Jedva čekamo, iskreno. Ovo je bilo samo zagrijavanje, mi smo spremni i fokusirani. Ne potpadamo pod euforiju, imamo svoj put, svoj fokus i tako ćemo i dalje da igramo".

Na konstataciju da će pravi #Mondobasket, bar za Srbiju, početi borbama za prvo mjesto pred četvrtfinale, Raduljica je rekao...

"Svako to voli, zato i igramo košarku, zato smo i ovdje, ali znamo koji je recept - kada dođu te utakmice, da budemo pravi, ne da izgorimo u iščekivanju. Ponavljam, ne bih se složio da je bila revijalna, bila je dobra trening utakmica za nas", rekao je i zaključio:

"Ali, jedva čekamo naredne utakmice."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC