• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova glavobolja za SAD - povrijedio se Tejtum

Autor mondo.rs

Selekcija SAD je pokazale brojne probleme u meču protiv Turske, a nove bi mogla da im zada povreda igrača Boston Seltiksa.

Mučile su se Sjedinjene Države u meču drugog kola grupe E protiv selekcije Turske, na kraju su uspjeli da upišu pobjedu, ali bi to moglo da ih dodatno košta.

Razlog za to je povreda Džejsona Tejtuma u posljednjim minutima susreta. U egal završnici protiv Turaka, SAD su uspjele da izbore uzbudljiv trijumf poslije drame viđene u završnicama četvrte četvrtine i produžetka (93:92).Tejtum je nezgodno doskočio poslije jednog skoka i povrijedio lijevi zglob, a trenutno ostaje nejasno kakve je prirode ta povreda.

On je dvoranu u Šangaju napustio sa medicinskom čizmom na nozi i navodi se u pojedinim izvještajima da je prisutnima u prolazu već rekao da je situacija u boljem stanju nego što je isprva izgledalo. Tejtum će morati da obavi dodatne preglede u srijedu, kako bi se saznao stepen povrede.

SAD u posljednjem kolu grupne faze u četvrtak igraju protiv Japana. Za očekivati je da će Greg Popović u tom susretu odmoriti Tejtuma čak i ako njegova situacija bude bila dosta bolja. Situacija u grupi E je sada vrlo interesantna i garantuje nova uzbuđenja pred početak druge faze.

Za sada se u taboru Sjedinjenih Država nadaju da će krilo Boston Seltiksa biti spreman za završne runde Svjetskog prvenstva, kada će im njegove partije biti najpotrebnije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC