• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Volio bih da imam neke igrače Borca u svom timu"

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Borac ima tradiciju, dobru školu rukometa, tu nema loših igrača", rekao je trener Olimpijakosa pred revanš sa Borcem u Banjaluci.

 EHF kup revanš Borac - Olimpijakos Jorgos Zaravinas - Biće bolja utakmica Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac i grčki Olimpijakos u subotu u Banjaluci odigraće revanš meč prvog kola EHF kupa.

Grci su slavili u prvom meču 30:21 i praktično riješili pitanje prolaska u naredni krug, međutim, ostalo je još 60 minuta igre, koja će prema mišljenju trenera Olimpijakosa Jorgosa Zaravinasa biti kvalitetnija od one prikazane prije sedam dana u Pireju.

"Druga utakmica će biti mnogo mnogo bolja nego ona prva za obje ekipe. Sada se poznajemo i siguran sam da će obje ekipe odigrati bolje. Za nas je važno što ćemo igrati pred navijačima Borca jer znamo koliko oni vole klub i koju podršku mu daju. To nam je dodatna motivacija, da im pružimo lijepu utakmicu“, poručio je Zaravinas u izjavi za MONDO.

On je dodao da njegova ekipa neće braniti prednost stečenu u dvorani Melina Merkuri u Pireju.

"Nećemo ovdje razmišljati o gol razlici i čuvati prednost, već ćemo ići na pobjedu. Želimo da odigramo mnogo bolju utakmicu i da slavimo“.

Trener Olimpijakosa prije prvog meča govorio je sa maksimalnim poštovanjem o ekipi Borca, a to se nije promijenilo ni poslije ubjedljive pobjede u Pireju.

"Borac nije imao samo jednog ili dvojicu dobrih igrača u prvom meču, već je to bio tim, igrali smo protiv ekipe i primili smo golove sa svih pozicija, ne jedne. U prvom poluvremenu bili su odlični u odbrani. Respektujemo sve igrače Borca, neki im nedostaju, ali znamo da će se svi ostali truditi da dođu do pobjede. Nećemo se fokusirati samo na jednog, već na čitavu ekipu“, rekao je on.

Zaravinas je dodao da među crveno-plavima ima zanimljivih igrača, te da bi neke od njih rado vidio u svojoj ekipi.

"Ima tu dosta zanimljivih igrača. U obje ekipe ima igrača koji bi mogli da igraju za protivničku ekipu. Borac je klub sa tradicijom, ima dobru školu i teško je naći lošeg igrača, to su sve dobri igrači. Rado bih vidio neke od njih u svom timu, sto posto“, rekao je Zaravinas, ne otkrivajući imena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC