• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad VAR zavlada: Betis dao 3 gola, a "iščupao" 1:1

Autor mondo.rs

U Sevilji je bilo viđeno mnogo sumnjivih situacija i pregledanja video snimaka, Marko Dmitrović na golu Eibara ipak savladan.

Vruća u noć u Sevilji mogla je da ode u bilo kom smjeru, a na kraju je završena podjelom bodova. Betis je tri puta uspio da savlada golmana reprezentacije Srbije, ali je samo jedan od njih važio i to poslije nejasnog pregledanja VAR tehnologije.


BETIS - EIBAR 1:1 (0:1)
/Moron 66 - Oreljana 34 pen/

Prvo poluvrijeme je donelo najveća uzbuđenja u samo nekoliko minuta. Betis je u 32. minutu stigao do pogotka, ali je on bio poništen nakon pregledanja video snimka, da bi samo dva minuta kasnije Eibar došao u vođstvo.

Kanales je napravio prekršaj u šesnaestercu, te je Fabiju Oreljani ostalo samo da bude precizan sa 11 metara. To je i učinio i gosti su na odmor otišli sa golom prednosti.

I onda u nastavku, uslijedila je još uzavrelija utakmica. Rasplamsala se igra, a igrači Eibara su zaradili čak četiri žuta kartona u nastavku. Ipak, najinteresantniji momenat večeri desio se u 66. minutu.

Naravno, VAR je bio ponovo u glavnoj ulozi, a sve se dogodilo kada je Betis postigao gol za izjednačenje. Hoakin je centrirao, Mark Bartra je glavom proslijedio loptu na drugu stativu, gde se našao Loren Moron. Napadač Betisa je savladao Marka Dmitrovića, a onda je uslijedilo dugo pregledanje video snimka.

Poslije mnogo dileme da li je Loren na kraju bio u ofsajdu, VAR je utvrdio da je sve bilo regularno, ali video koji su gledaoci mogli da vide nije bio dovoljno ubjedljiv.

Ugao iz kojeg je snimala jedna kamera je odavao utisak da je zaista sve čisto, dok je onda druga navodila na suprotan zaključak.

Na kraju su gledaoci mogli da vide zamrznutu sliku zbog čega je Moron bio u dozvoljenoj poziciji, mada ni ta fotografija nije bila dovoljno ubjedljiva. O čemu se radi možete da pogledate na linku OVDJE.

Pokušavao je Betis do kraja da izvrši pritisak, ali nikako nisu uspijevali da ostanu dovoljno mirni u završnom dodavanju. Ostali su i sa igračem više u samom finišu kada je kapiten Eibara Gonsalo Eskalante zaradio drugi žuti karton, da bi iz slobodnog udarca koji je uslijedio Betis ponovo ostao bez pogotka.

Borha Iglesijas je u 92. minutu kao i sat vremena ranije bio strijelac, ali mu je i ovoga puta (opravdano) bio poništen gol. On se našao u ofsajdu posle slobodnog udarca Nabila Fekira.

PRIMERA, 8. KOLO

petak:

Betis - Eibar 1:1 (0:1)
/Moron 66 - Oreljana 34 pen/

subota:

Leganes - Levante 13.00
Real Madrid - Granada 16.00
Valensija - Alaves 18.30
Osasuna - Viljareal 21.00

nedjelja:

Majorka - Espanjol 12.00
Selta - Atletik Bilbao 14.00
Valjadolid - Atletiko Madrid 16.00
Sosijedad - Hetafe 18.30
Barselona - Sevilja 21.00

TABELA: Real Madrid 15. Granada 14, Atletiko Madrid 14, Barselona 13, Real Sosijedad 13, Sevilja 13, Atletik Bilbao 12, Viljareal 11, Eibar (+1) 9, Valensija 9, Valjadolid 9, Betis (+1) 9, Levante 8, Osasuna 8, Alaves 8, Hetafe 7, Selta 6, Espanjol 5, Majorka 4, Leganes 2.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC