• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor Spursa se nastavlja, povreda Ljorisa i poraz

Autor mondo.rs

"Rani" termin bio koban po "pijevce", nižu loše rezultate, a prate ih i loše vijesti...

Totenhem proživljava izuzetno težak period.

Njihovoj lošoj seriji nikako da dođe kraj, a danas su u Brajtonu upisali i drugi uzastopni poraz. Oni su izgubili 3:0 od ekipe Grejema Potera u susretu koji je otvorio 8. kolo Premijer lige, i tako produbili rane koje nikako da zarastu.

Već sam početak donio je nove muke za tim Maurisija Poketina. U trećem minutu domaći su došli u prednost, a "asistent" kod pogotka bio je Igo Ljoris.

Nakon centaršuta sa lijeve strane iskusni golman je loše reagovao, ispustio je loptu na metar isred gola, a njegovom sunarodniku u redovima "galebova" Nilu Mopaju nije bilo teško da dovede svoj tim u vođstvo.

Da stvar bude gora po goste, kapiten tima je pri padu nakon loše intervencije doživio i ozbiljnu povredu, čini se da je posrijedi prelom lakta, pa će ga "pijevci" izgubiti na duže staze.

Njega je zamijenio Pol Gazaniga, ali i njega su saigrači stavili na ispit veoma brzo. Totenhem je igrao neprepoznatljivo, bili su potpuno bezopasni, a Brajton je na drugoj strani ređao pokušaje, što im se u 32. minutu još jednom isplatilo.

Ovoga puta strijelac je bio mladi Aron Konoli, a "sparsi" su se našli u još većoj nevolji sa kojom su otišli i na odmor.

Ipak domaćin je nastavio sa boljom igrom i u drugom poluvremenu, "solio je ranu" rivalu, a na kraju došao i do trećeg pogotka koji im je osigurao pobjedu.

Brajton je u 65. minutu krenuo u brz napad i dugom loptom preskočio skoro cijeli teren, Konoli je dobro primio loptu na dvadesetak metara od gola, predriblao direktnog čuvara, ušao u kazneni prostor i zatim u stilu mnogo iskusnijih napadača poslao loptu u dalji ugao gola.

To je u potpunosti nokautiralo nemoćnog favorita na ovoj utakmici, nisu imali rješenje za probleme koje im je rival zadavao, pa se u London vraćaju sa novim lošim rezultatom.

Nastavljaju da se nižu pitanja o njihovoj budućnosti, prije svega su oči uprte u Poketina i biće zanimljivo vidjeti šta čeka "pevce" u narednom periodu.

Na tabeli prvenstva sada već dobrano zaostaju za prvoplasiranim timom, na šestoj poziciji su i imaju 11 bodova, što je deset manje od Liverpula, koji od 16 igra duel sa Lesterom na domaćem terenu.

Brajton se pridružio ekipama na sredini tabele, 12. su ali imaju bodova koliko i Barnli i Mančester junajted, koji doduše još nisu odigrali mečeve ovog vikenda.

Rezultati 8. kola Premijer lige:


Brajton – Totenhem 3:0 (2:0)
/Mopaj 3, Konoli 32, 65/

Barnli – Everton (16.00)
Liverpul – Lester
Norič – Aston Vila
Votford – Šefild junajted

Vest Hem – Kristal Palas (18.30)

nedelja

Arsenal - Bornmut (15.00)
Mančester siti - Vulverhempton

Sautempton - Čelsi (17.00)
Njukasl - Mančester junajted

TABELA: Liverpul 21, Man. siti 16, Lester 14, Arsenal 12, Vest Hem 12, Totenhem 11 (+1), Čelsi 11, Bornmut 11, Kristal Palas 11, Man. junajted 9, Barnli 9, Brajton 9 (+1), Šefild junajted 8, Vulverhempton 7, Sautempton 7,Everton 7, Norič 6, Aston Vila 5, Njukasl 5, Votford 2.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC