• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučani spjevali pjesmu Lazaru Markoviću

Autor mondo.ba

“Nećeš dobit' priliku Markoviću Lazare, sve i da ti roditelji Enfild pazare”, poručili su šaljivi Banjalučani u pjesmi srpskom fudbaleru. Poslušajte!

Srpski reprezentativac Lazar Marković od dolaska u Liverpul iz Benfike prošle godine odigrao je 19 utakmica, od toga 11 kao starter.

Reklo bi se da menadžer Brendan Rodžers nije pružio pravu priliku igraču koji je plaćen 20 miliona funti, a na taj račun našalili su se Banjalučani koji su Markoviću spjevali pjesmu i poručili mu da neće dobiti priliku u Liverpulu, čak i da njegovi roditelji kupe klub.

Pjesma Banjalučana posvećena Lazaru Markoviću
Izvor: YouTube

Jedan od autora pjesme, Marko Bisić, objasnio je da je pjesma nastala spontano kada se povela rasprava o fudbalu na jednom druženju, a autor Marko Bisić ističe da je to bila trenutna inspiracija i da su stihovi sami nadolazili.

”Prije svega, moram da naglasim da ova pjesma ne nosi poruku nipodaštavanja Lazarove ličnosti i fudblaskih kvaliteta već potpuno suprotno, ona predstavlja podršku našem proslavljenom reprezentativcu. Pjesma je nastala neplanski uz jednu utakmicu Liverpula. Aleksandar, prijatelj koji je tu bio prisutan, inače veliki fan srpskog fudbalera je bio vrlo nezadovoljan zbog toga što Marković nije u igri pa se u tom momentu za stolom povela rasprava iz koje sam ja dobio inspiraciju za stihove”, rekao je Bisić, prenosi BBportal.

Uz Bisića, u izradi pjesme učestvovali su i Goran Garić, Marko Grujić, Aleksandar Negrović, Slavko Čeko i Igor Kresojević.

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

GROBÄR

Samo PARTIZAN

Lazar

Svaka cast momci!!

vulture-culture

klasicna banjalucka izbjeglica. BANJA LUKA CRVENO-PLAVI GRAD !!!

Istinski Banjalučanin

@vulture-culture Ti da nešto znaš ljakane znao bi da mu je otac pokojni bokser Radovan Bisić (raspitaj se malo s obzirom da si iskompleksiran pokušaj postanka pravog Banjalučkog građanina, bilo bi sramota da to ne znaš, a da si "vultures"). I samo da znaš Banja Luka nikada neće biti grad dok je takvih kao što si ti, ostaće zatucano selo.

Stefan

@vulture-culture Izbjeglice ne sviraju harmoniku i ne piju nektar pivo...Mozak ti je kao i kod svih nafuranih klinaca koji skacu i divljaju po tribini...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC