• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trenirao i Džeko!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je u petak uveče posljednji trening pred susret s Velsom koji se igra u subotu u Zenici u kvalifikacijama za EURO 2016.

Izabranici selektora Mehmeda Baždarevića u Zenici borave od ponedjeljka, gdje su se pripremali za predstojeća dva susreta sa reprezentacijama Velsa i Kipra.



"Zmajevi" trebaju pobjede te jedan poraz reprezentacije Izraela kako bi se plasirali u baraž za Evropsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Francuskoj.

Selekcija BiH večeras je u Trening centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održali posljednji trening pred susret sa Velsom.

Trening reprezentacije bio je otvoren za medije 15 minuta, a trening bi trebao da donese konačnu odluku hoće li Edin Džeko igrati svih 90 minuta. Sudeći po odrađenom kompletnom treningu, centarfor Rome i kapiten BiH vjerovatno će sutra uveče predvoditi "zmajeve" protiv izabranika Krisa Kolmana.

Sead Kolašinac će zbog povrede propustiti susret sa Velsom, a ranije su "otkazali" Tino Sven Sušić i Ermin Zec koji su se isto tako žalili na povrede, dok je povrijeđeni Senad Lulić i večeras trenirao sa reprezentacijom, a na okupljanje ponovo je pozvan i Izet Hajrović koji je takođe odradio trening. Popularni Meša od susreta sa Andorom u Zenici ne može računati na Muhameda Bešića zbog direktnog crvenog kartona.



Podsjetimo, susret BiH - Vels igra se sutra, 10. oktobra, na stadionu "Bilino polje" u Zenici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, koje se igra od 10. juna do 10. jula 2016. godine.
Naša reprezentacija će se u Grupi B boriti za baraž kako bi pokušali izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. Nakon Velsa, "zmajevi" putuju na Kipar, gdje će odigrati susret sa reprezentacijom Kipra u Nikoziji 13. oktobra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC