• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoršek: Igrati kao u Prešovu

Autor mondo.ba

Pred meč sa Tatranom iz Prešova, trener RK Borac m:tel ističe da njegova ekipa treba da igra kao u prvoj utakmici u Slovačkoj.

Poslije eliminacije iz EHF kupa, rukometaši Borca u utorak nastavljaju takmičenje u SEHA ligi, a u banjalučki Borik dolazi Tatran Prrešov.

Trener Borca Boris Dvoršek pred ovaj duel podsjetio je da je Borac upravo u Prešovu odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone i želi da se to ponovi.

“Tatran je ozbiljna ekipa, a tamo smo iskoristili dvije stvari. Prvo što smo odigrali jako dobro u svim fazama utakmice, a drugo iskoristili smo i to što je Tatran bio oslabljen, bez nekih pet – šest igrača koji su odsustvovali zbog povreda. Sada je ekipa kompletna, a kada je Tatran takav, onda je on apsolutni favorit u tom meču, ali i glavni favorit za završni turnir SEHA lige”, rekao je Dvoršek.

Desno krilo Boris Šekarić, ističe da su igrači razočarani nakon eliminacije iz EHF Kupa, ali da što prije moraju zaboraviti taj poraz, kako bi ostvarili što bolje rezultate u nastavku takmičenja u regionalnoj ligi.

“Sigurno ćemo imati veliki motiv protiv Tatrana. Njihova forma je u velikom usponu, savladali su i Zagreb i Brest u gostima. Ako ponovimo utakmicu iz Prešova, uz pomoć naše publike, rezultat sigurno neće izostati”, poručio je Šekarić.

Utakmica između RK Borac m:tel i Tatrana biće odigrana u utorak u SD “Borik” sa početkom od 20 časova, a karte, po cijeni od 3 KM, već su u prodaji na kioscima “Lafka”, dok će na dan utakmice biti u prodaji i na blagajni “Borika”.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC