• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Borca m:tel i treće mjesto na kraju

Autor mondo.ba

U rukometnoj ligi za prvaka BiH, prošlogodišnji šampion Borac m:tel poražen je od Vogošće 29:36, čime je sezonu okončao na trećem mjestu sa istim brojem bodova kao posljednjeplasirani Maglaj.

U posljednjem meču Lige za prvaka BiH, u direktnom duelu za drugo mjesto, rukometaši Vogošće porazili su banjalučki Borac m:tel 36:29 (17:13).

U redovima Vogošće najefikasniji je bio Tarik Međić, strijelac 12 golova, a kod gostiju Ratko Nikolić, koji je postigao upola manje.

Borac m:tel tako je sezonu okončao tek na trećem mjestu, sa istim brojem bodova (7) kao i posljednjeplasirani Maglaj, koji je na zatvaranju sezone, na svom terenu, porazio novog šampiona Izviđač 40:35.

Maglaj je sa 11 golova do trijumfa predvodio Edo Mehinagić a kod gostiju Kristijan Jarak osam puta zatresao je mrežu rivala.

LIGA ZA PRVAKA - REZULTATI 6. KOLA:
Vogošća - Borac m:tel 36:29
Maglaj - Izviđač 40:35

TABELA: Izviđač 12, Vogošća 9, Borac m:tel 7, Maglaj 7.

Komentari 16

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hercegovac

Ja navijam za Izvidjac...

"STRUČNJACI"

Ej Brankoviću,Umićeviću,Kovačeviću i drugi "stručnjaci rukometa".Vi ste najveća sramota za Banja Luku,Republiku Srpsku i dalje.Urinirali ste Borac i umjesto da se povučete pognute glave,vi kao još nešto čekate i mislite da ste bitne face u ovom gradu.Niste vi niko i ništa i to što ste utradili od Borca je za svaku osudu i najveću kaznu.

Imate li imalo srama

Brankoviću,Umićeviću,Kovačeviću.... doveli ste Borac na stub srama.Da li vi osjećate imalo srama i imate li imalo zdrave pameti da se povučete i da kažete das ovo nije za vas, ili čekate metlu?

propali pivoti

Evo spisak "uspjesnih" pivota koji su zadnjih 10 godina vodili Borac:Brankovic,Đogo,Budiša,Crnomarković,Marinko Torbica,Sirovina.Čitavu karijeru bili okrenuti leđima golu i oni da vode klub? Nije ni čudo da smo tu gdje jesmo. U provaliji.Da su bar bili kakvi pivoti pa ni po' muke.

Doviđenja za sva vremena

Bravo "stručnjaci" Brankoviću i Umićeviću.Nema titule, nama kupa, a neće biti ni vas dvojice ako ima Boga.Niste zaslužili da Borac gledate na TV-i a kamo li da nešto odlučujete.Doviđenja za sva vremena...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC