• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić za MONDO: Nisam otišao zbog para!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Doskorašnji igrač RK Borac Ratko Nikolić demantovao da je do raskida ugovora došlo zbog neslaganja sa upravom oko finansijskih uslova. "Nismo ni pričali o novcu", rekao je iskusni pivot.

Poslije tri godine u klubu iskusni pivot napušta banjalučki Borac, nakon što je uprava kluba raskinula ugovor s njim.

Direktor kluba Vladimir Branković u izjavi za štampane medije naveo je da Nikolić napušta klub nakon što s njim nije postignut dogovor o produžetku saradnje.

"Nismo mogli ispoštovati njegove finansijske uslove, a i on je igrač mnogo većeg renomea nego što je to Premijer liga BiH, u kojoj ćemo se takmičiti sljedeće sezone", izjavio je  Branković za "Glas Srpske".

Ratko Nikolić je, međutim, u razgovoru za MONDO rekao da novac uopšte nije razlog raskida ugovora, niti ga on interesuje.

“Direktor mi je rekao da trener više ne računa na mene, jer sam kasnio na pripreme zbog operacije srca svog djeteta! To je jedini razlog sto ja nisam u Borcu! Što se tiče finansija, o tome sa mnom niko nije pričao niti sam ja to ikad spomenuo”, rekao je Nikolić.

On je istakao da ga novac ne zanima, i da bi već davno otišao iz Borca da je to u pitanju.

“Da me interesuju finansije ja bih već odavno bio van Borca. Ali meni niko nije ni spomenuo da novca nema niti da li mene može da iko plati. Niko sa mnom nije ni pričao o smanjenju ugovora. To je jedina i prava istina. Ugovor je raskinut jer sam kasnio na pripreme zbog operacije djeteta, a ne zbog kako neki pričaju nemogućnosti da me plaćaju”.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Nikolić je dodao da mu ne bi ni bio problem ni da igra za manje novca, a bio je spreman da da maksimalan doprinos povratku šampionske titule BiH u vitrine Borca.

“Da li ja trebam ili ne da igram Premijer ligu, to ja valjda sam znam. Ja sam pristao da igram i Premijer ligu, pristao bih naravno na smanjenje ugovora, jer su mi finansije na zadnjem mjestu. Htio sam da uzmem sa Borcem titulu i tako završim svoju karijeru u Borcu. Da li sam ja nakon tri godine u Borcu zaslužio ovo?”, upitao je Nikolić na kraju razgovora za MONDO.

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tommy Gavin

Borac vode mali ljudi. Isti su i u njegovom okruženju. Zato je pao na ovako niske grane. Mi te, Ratko, istinski zaljubljenici u ovaj klub i sport nećemo zaboraviti. Sve najbolje u nastavku karijere - i najvažnije: da ti dijete ozdravi!

Raja

Fino ovaj Branka, banjalucka raja inace, otjera Trivundzu i Nikolica... Bravo Banja Luko...

sedmerac

Za godinu dana od duple krune do borbe za opstanak! Bravo celnici !

ludilo

ovi se zaigrali kao da je Pokemon

Bosko

Polako ali sigurno Borac postaje nekadasnji RK Kosig ... Dragi sugradjani uzivajte u ovoj predstavi velikog direktora kao i Melanijinog prijatelja...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC