• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa novi trener Viteza

Autor mondo.ba

Poslije odlaska iz Širokog Brijega Slaven Musa nije dugo čekao novi angažman - u utorak je zvanično predstavljen kao novi trener Viteza.

 Slaven Musa trener NK Vitez Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Iako je figurirao kao jedan od glavnih kandidata za klupu Željezničara, Slaven Musa nije dobio priliku na "Grbavici" već Slavko Petrović, ali ni on nije dugo čekao na novi posao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U utorak je zvanično preuzeo VItez umjesto Borisa Pavića, a na predstavljanju Musa je naglasio da je upoznat sa stanjem u ekipi i da je zadovoljan što je dobio povjerenje od strane čelnika kluba.

"Ima tu dosta iskusnih i mladih igrača s kojima sam se susretao kao trener protivničkih ekipa. Danas ćemo već obaviti jedan trening, a u narednom razdoblju dogovorena je i pripremna utakmica s Olimpikom. Uvjeren sam da ćemo svi zajedno s puno entuzijazma, energije i žrtve ostvariti primarne zadane ciljeve koji su postavljeni pred nas", rekao je Musa.

Iskusni stručnjak u trenerskoj karijeri je vodio još i mostarski Zrinjski i GOŠK iz Gabele, a njegov primarni zadatak biće da s Vitezom izbori opstanak u eliti BiH.

Vitez se poslije 11 kola nalazi se na devetom mjestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova, čak 14 manje od lidera šampionata Zrinjskog iz Mostara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC