• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

(NE)OČEKIVANO: Božović napušta Zvezdu

Autor mondo.rs

Uprkos tome što je obezbedio jesenju titulu crnogorski trener Miodrag Božović kovertirao je ostavku na mesto šefa stručnog štaba, prenosi "Sportski žurnal"

 Miodrag Božović napušta Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je kolo pre kraja prvog dela Superlige obezbedila jesenju titulu, ali uprkos tom uspehu u Ljutice Bogdana doći će do promena.

"Sportski žurnal" prenosi da je trener Miodrag Božović doneo odluku da napusti klupu crveno-belih, a da se očekuje da u četvrtak, na konferenciji za medije, objasni razloge povlačenja.

Navodno, Božović bi zvanično trebalo da okonča svoj posao u Ljutice Bogdana posle meča u Surdulici, protiv Radnika, u sredu.

Crveno-beli, pritisnuti svakojakim problemima, čak i egzistencijalne prirode, ovog leta nisu uspeli da ostvare jedan od prioritetnih ciljeva - plasman u ligašku fazu evropskih klupskih takmičenja. A praktično od oproštaja od Evrope, šuškalo se o odlasku Božovića iz Zvezde.

Prema saznanjima MONDA Božovića bi na klupi crveno-belih mogli da zamene Ivan Jovanović, koji je vodio Apoel iz Nikozije u Ligi šampiona, Aleksandar Černišov iz subotičkog Spartaka, a pominje se i povratak Nenada Lalatovića, sadašnjeg stratega Vojvodine.

Božović, koji je na stadion Rajko Mitić zvanično stigao početkom juna 2015. godine, u sredu će protiv Radnika voditi Crvenu zvezdu sa klupe 70. put, a do sada je upisao 51 pobedu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC