• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha igračima Torima: Pa, ne igrate "večiti derbi"

Autor mondo.rs

"Da igraju u Beogradu 'večiti derbi0, pa da razumem strah...", setio se Siniša Mihajlović utakmica između Crvene zvezde i Partizana,.


Torino Siniše Mihajlovića daleko je od "Evrope", ali i od opasne zone. "Bikovi" su u zlatnoj sredini tabele Serije A i mirno će sačekati kraj sezone.

Srpskog trenera, ipak, nervira jedna činjenica - Torino je očajan na gostovanjima ove sezone. Na poslednjih osam u Seriji A nije zabeležio pobedu, a čak pet puta je poražen napuštao teren.

Mihajlović je rekao da ne želi da vidi uplašene igrače, jer "italijanski gostujući tereni deluju kao prijatna putovanja" naspram beogradskog 'večitog derbija'".

"Razgovaraću sa igračima sledeće nedelje pre utakmice u gostima. Želim da razumeju da ne smemo da se plašimo i igramo mekano. To ne želim da vidim. Ja sam igrao večite derbije između Partizana i Crvene zvezde. Tu je normalno da budeš uplašen. U poređenju sa tim, italijanski gostujući tereni deluju kao prijatna putovanja sa užitkom", izjavio je bivši selektor Srbije italijanskim medijima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC