• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuman: Treba li nam uopšte reprezentacija BiH?

Autor mondo.ba

Selektor rukometaša Bosne i Hercegovine Bilan Šuman postavio pitanje javnosti i nadležnim instutucijima jer je upitan odlazak "zmajeva" na meč sa Finskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Ukoliko Rukometni savez do 24. aprila ne obezbijedi oko 50.000 KM, rukometna reprezentacija BiH neće odigrati utakmicu trećeg kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj protiv Finske u gradu Vanta.

Da li će Rukometni savez BiH, kojem su računi blokirani i koji još nije preregistrovan i djeluje van Ustava BiH, uspjeti da sakupi potrebni novac, zasad nije poznato. 

"Nadam se da članovi IO neće izaći iz kancelarije dok ne riješe ovaj problem. Ja sam im uputio jedan mejl u kojem sam napisao šta je potrebno da se odigraju utakmice. Krajnji rok za uplatu avionskih karata je 24. april. Potrebno je izmiriti i neka dugovanja prema hotelu 'Hils' jer je potrebno da negdje skupim igrače, ne možemo da se okupimo na tramvajskoj stanici", rekao je Šuman za "Nezavisne novine".

Njegov širi spisak koji je objavio za susrete sa Finskom ostao je u sjeni dešavanja u RS BiH.

"Tražimo minimum minimuma, da odemo do Finske, jedno mjesto da spavamo, da imamo normalnu ishranu i dvoranu za treniranje. Avionske karte za Helsinki za 24 osobe koštaju 15.000 KM. Tu su obaveze i prema hotelima koji su nam nudili fantastične uslove, dakle potrebno je negdje oko 50.000 KM. Od septembra prošle godine niko nije marke dao", govori Šuman, koji je ovaj put isključio mogućnost da on plati troškove za ovu akciju.

Bh. selektor, koji samo traži logističku pomoć, spreman je da u pomoć pozove i jednu od najvećih legendi bh. sporta.

"Dođe mi da pozovem Ivicu Osima da pomogne da odemo do institucija, Predsjedništva BiH, da vidimo treba li nam reprezentacija uopšte. Za sedam dana imaćemo pravu sliku, odnosno hoćemo li putovati u Finsku".

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dvojac

Nisi se obratio Brankoviću i Umićeviću.Oni sve "znaju" i sve "mogu".

Oprosti im Bože

@Dvojac Ovaj dvojac je najveća sramota za Borac od svog postojanja.Oprosti im Bože-ne znaju šta rade.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC