• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maletić: Borac? Nije do para već do bezobrazluka!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Nekadašnji as Borca Darko Maletić, kojeg je član uprave Vico Zeljković apostofirao kao čovjeka koji koči dobijanje licence za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, istakao je da je bio uvijek spreman da pomogne banjalučkom klubu.

 Maletić za MONDO: Borac? Nije do para već do bezobrazluka! Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Starčeviću klub sa Gradskog stadiona duguje 10.000 KM, dok je popularnom "Maleti" Borac ostao kratak sumu od 12.000 KM prije nego je nekadašnji reprezentativac BiH okačio kopačke o klin.

"Dobio sam samo tri plate za cijelu godinu u Borcu. Ostali su mi dužni osam plata od po 1.500 KM. Povrijedio sam se u dresu Borca (na susretu protiv Viteza), morao sam da idem na operaciju koju sam platio iz svog džepa 3.000 KM i od tada nisam dobio ni pfeninga", izjavio je Maletić.

Prema njegovim riječima, sa rukovodstvom kluba je imao nekoliko razgovora jer je želio da dugovanje riješi na ljudski način u ratama.

"'Da, da, biće', poslao mi je poruku Zeljković, koju imam, vidimo se poslije praznika. To je bilo u januaru, dogovor je poslije bio da se čujemo, zvao sam ga, čovjek se nije javio. Sad kad je došlo na naplatu, juče se oglasili... 'Jao izvini sve si u pravu', ali sad ne želim da im iziđem u susret jer me ignorišu osam mjeseci. I to dok sam bio povrijeđen...Nije problem u novcu već u njihovom bahatom pristupu. Ja da sam vidio da imaju želju da vrate dug, pristao bih kako god. I sad poslije svega mene prozivaju u javnosti", nije krio razočaranje nekadašnji vezista crveno-plavih.

Dodao je da dugovanje nije problem već odnos klupskih čelnika prema njemu.

"Pare nisu problem, već bahato, drsko i bezobrazno ponašanje tih ljudi. Oni su meni dužni i onda zamijene tezu kako sam ja problem. Ja ne kočim licencu Borcu već samo tražim ispatu svog novca".

Darko Maletić je osim Borca u igračkoj karijeri nastupao, između ostalih i za bečki Rapid, Zenit iz Sankt Petersburga, Šinik, Vaslui, Koblenc, Partizan, Aktobe, Irtiš i mostarski Velež, a u dresu A selekcije BiH je sakupio 18 nastupa i postigao jedan pogodak.

Prema njegovim riječima, zaboljelo ga je to što je bio zaboravljen iako je igrao za Borac i povrijeđen zbog čega mu je i nastradala tetiva.

"Nudio sam rješenje prije pola godine, a Zeljković se nije ni javljao na moje pozive. E pa ja sad nisam htio dogovor. I poslije svega, Zeljković mene proziva! Ko je uopšte taj Vico Zeljković da mene proziva? To je vrhunac bezobrazluka. Da li je on meni dužan? I onda on mene proziva u medijima!

Tagovi

Komentari 16

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Цицас

Da volis toliko borac ne bi pobjegao u Mostar....prodana duso

sasa - banjalucanin

Maletiću sve si u pravu. Podržavam te 100%.

Markan

Neka im je neko pokazao da ne mogu kako hoce,zao mi je sto se kola uvijek slome na onome ko ukaze na bahatost...ogledalo republike zasto onda ne i sporta

Trijada

Kapitenu pozdravlja te Mostar

Starcevica

Maleta oprosti im,ne znaju sta cine.mene sramota

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC