• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević za MONDO o ugovoru, Pavkovu, pojačanjima

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, navijači i rukovodstvo Crvene zvezde neće ove zime dobiti odgovor trenera o eventualnom produžetku saradnje.

 Vladan Milojević intervju za MONDO o ugovoru, Pavkovu, pojačanjima Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pored toga ko će doći i otići iz kluba ove zime, navijače Crvene zvezde kopka još jedno veliko pitanje - da li će Vladan Milojević produžiti ugovor.

Rukovodstvo kluba je najavilo da ponuda postoji i samo se čeka odluka trenera. Svi se nadaju potpisu, ali moraće još neko vreme da strepe...

"Što se tiče trenerskog posla, nikad se ne zna unapred. Ne znači vam da imate ugovor, a i da ga nemate. Dešavaju se stvari koje ne možete da planirate", izjavio je Milojević za MONDO u intervjuu koji ćemo većim delom objaviti oko Nove godine.

Aktuelni ugovor potpisan je u junu na godinu dana, a zbog sjajnih rezultata u prvom delu sezone očekivalo se da će već ove zime biti dogovoren produžetak saradnje.

Iako se može konstatovati da je Milojević zadovoljan u klubu u kojem je nakada igrao, a potom i bio trener u mlađim kategorijama, navijači Zvezde ne mogu da se opuste gledajući njegove poteze u prošlosti.

I kiparsku Omoniju i grčki Panionios napustio je posle samo godinu dana, iako im je doneo učešće na međunarodnoj sceni.

Nedavno je izjavio da letos nije planirao dolazak u Zvezdu, već odmor...

"U Panioniosu sam još pre plej-ofa rekao da neću produžiti ugovor i da želim da idem, ali sam na molbu ostao da ih vodim i u plej-ofu. Stvarno su moji planovi bili vezani za odmor, jer sam dve godine bio odvojen od kuće i želeo sam da se vratim i 'napunim baterije', ali eto... Punim ih radom. Lepo je kad sam kod kuće", izjavio je Milojević kroz osmeh.

Zvezdin strateg rekao nam je i da će se o potencijalnim novajlijama ove zime znati tek posle 15. januara.

"Mnogo imena je u opticaju, što tačnih što netačnih. Za novinare je prelazni rok uvek primamljiva tema. Ono što je sigurno, jeste da ćemo dovoditi u zavisnoti od odlazaka. Za sada još nije bilo odlazaka i ne verujem da će se išta znati do početka prelaznog roka".

Direktori Terzić i Mrkela više puta do sada izjavili su da klub pregovara sa četvoricom fudbalera, što bi mogao biti veći broj od onih koji će u januaru napustiti crveno-bele.

"Uvek je dobro imati kvalitetnu i zdravu konkurenciju, jer se dešavaju nepredviđene stvari. Drugi deo prvenstva je mnogo teži nego prvi. Ako je neki igrač dobar i može da pomogne timu, zašto ne bi došao...", odgovorio nam je Milojević na pitanje šta u slučaju da ne bude odlazaka igrača koji su imali važne uloge prethodnih meseci.

Zvezdan Terzić je za "Sportski žurnal" izjavio da trener planira povratak Milana Pavkova, koji je tokom pozajmice Radničkom iz Niša postigao već 16 golova u Superligi.

"Videćemo do 9. januara, svašta ja planiram", poručio je Milojević misleći na zakazan datum okupljanja tima posle zimskog odmora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC