• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Farsa na Bentegodiju - Juve "uhapsio" Kjevo!

Autor mondo.ba

Kjevo odolijevao šampionu Italije sve dok nije ostao sa dva igrača manje, a onda je Kedira zapečatio sudbinu domaćina. Meč obilježio crveni karton Kaćatorea koji je aludirao na namještanje utakmice.

Juventus će (najmanje) prenoćiti na prvom mjestu na tabeli Serije A, ali se „Stara Dama“ namučila da stigne do trijumfa 2:0 protiv Kjeva u Veroni.

Tek kada je Kaćatore u 61. minutu napravio glupost, o kojoj će se polemisati narednih dana i zbog koje je morao van terena Juventus je krenuo u ofanzivu koja je ekspresno urodila plodom.

Bernardeski se dobro ubacio po desnoj strani i vratio za Kediru koji je raspalio po lopti i Stefano Sorentino koji je inače vrlo dobro branio večeras nije imao šanse.

Šestu pobjedu Juventusa u nizu ovjerio je Iguain pogotkom glavom u 88. minutu, na centaršut Daglasa Koste.

Pogoci Nijemca i Argentinca odlaze u statistikum, međutim, meč na Bentegodiju pamtiće se po crvenim kartonima, koji su poništili herojsku borbu domaćih.

Prvo je Samjuel Bastijen  u razmaku od samo dva minuta zaradio dva žuta kartona u prvom poluvremena, a potom je Kaćatore nesportskim potezom učinio medveđu uslugu svom ionako oslabljenom timu.

Fudbaler Kjeva nije želio da napusti teren uprkos činjenici da mu se ukazivala pomoć, a kada mu je sudija Fabio Mareska pokazao da ipak mora van terena on se pobunio prekrstivši ruke kao da je uhapšen, što se u Italiji može protumačiti i kao aludiranje na namještanje mečeva.

Mareska se ni trenutka nije dvoumio – pokazao mu je crveni karton, a Kaćatore vjerovatno zažalio zato što je glumio Murinja.

Portugalski stručnjak ovakvim gestom je protestovao 2010. godine dok je vodio Inter na meču protiv Sampdorije protestovao protiv sudijske odluke da isključi dvojicu igrača Intera.



Murinjo je zbog ovoga isključen i kažnjen sa tri utakmcie suspenzije te 40.000 evra, a Kaćatore je samo dan nakon njegovog rođendana ponovio istu stvar, koja je skupo koštala njegovu ekipu, a sigurno će i njega. 

Fudbaler Kjeva zaradiće vjerovatno suspenziju, a Kjevo je večerašnjim porazom  nastavio crni niz koji sada iznosi šest poraza uz dva remija.


Serija A, 22. kolo

Sasuolo – Atalanta 0:3 (0:1)
/Masielo 30, Kristante 83, Frojler 86/

Kjevo - Juventus 0:2 (0:0)
/Kedira 67, Iguain 88/

Nedjelja

SPAL – Inter 12.30
Krotone – Kaljari 15.00
Fiorentina – Verona
Đenova – Udineze
Napoli – Bolonja
Torino – Benevento
Milan – Lacio 18.00
Roma – Sampdorija 20.45

Tabela: Juventus (+1) 56, Napoli 54, Lacio 36, Inter 43, Roma 41, Sampdorija 34, Atalanta (+1) 33, Milan 31, Udineze 29, Torino 29, Fiorentina 28, Bolonja 27, Kjevo (+1) 23, Sasuolo (+1) 22, Đenova 21, Kaljari 20, Krotone 18, SPAL 16, Verona 13, Benevento 7  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC