• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Krompir" Intera nakon skoro pola vijeka u Bergamu

Autor mondo.ba

Milanski tim poslije 45 godina prvi put remizirao bez golova protiv Atalante u Bergamu. Treći uzastopni meč Inter nije tresao mrežu što se nije desilo već sedam godina...

  „Neroazuri“ ni u Bergamu nisu zatresli mrežu!

Poslije „krompira“ u gradskom derbiju sa Milanom (0:0) i poraza u Torinu (1:0), fudbaleri Intera opet nisu postigli pogodak, prvi put u Bergamu nakon skoro pola vijeka odnosno 45 godina.

Ali su barem osvojili jedan bod.

ATALANTA - INTER 0:0

Ovim remijem ni jedni ni drugi ne mogu biti posebno zadovoljni s obzirom da je Inter propustio priliku da skoči na treće mjesto koje direktno vodi u Ligu šampiona, dok je domaćin eventualnim trijumfom mogao da se ozbiljno umiješa u bitku za plasman u Ligu Evrope.

Atalanta je bila bolja u prvih 45 minuta meča na stadionu „Azuro D'Italija“ i mogla je da postigne barem nekoliko pogodaka da su prisebniji bili Alehandro Gomez, Musa Barlou ili Remo Frojler, odnosno, da golman gostiju Samir Handanović nije bio odlično raspoložen.

Imali su u prvom dijelu i plavo-crni odličnu šansu da zatresu mrežu Albanca Etrita Beriše, ali je hrvatski reprezentativac šutirao pored lijeve stative.

U nastavku, izabranici Lućana Spaletija su imali inicijativu, stvorili su još nekoliko dobrih prilika za pogotke, međutim, nikako nisu uspjeli da probiju bedem ispred gola Beriše.

A i kad jesu izigrali posljednju liniju, kao što je bio slučaj kod prilike Rafinje dvadeset minuta prije kraja, ali opet nije bilo konkretne realizacije.

"Rezervista" Eder je uz Perišića do kraja bio najagilniji, sijevalo je ispred Beriše sa svih strana, ali je ipak ostao najnepopularniji rezultat - 0:0.

SERIJA A - 32. KOLO:

Kaljari - Udineze 2:1 (1:1)

/Pavoleti 22, Ćepiteli 84 - Lazanja 10/

Đenova - Krotone 1:0 (1:0)

/Besa 28/

Kjevo - Torino 0:0

Atalanta - Inter 0:0

U nedjelju:

Fiorentina - SPAL (12.30)

Sasuolo - Benevento (15.00)

Bolonja - Helas Verona

Milan - Napoli

Juventus - Sampdorija (18.00)

Lacio - Roma (20.45)

TABELA: Juventus 81, Napoli 77, Lacio 60, Roma 60, Inter (+1) 60, Milan 52, Fiorentina 50, Atalanta (+1) 48, Sampdorija 48, Torino 45, Đenova (+1) 38, Bolonja 35, Udineze (+1) 33, Kaljari (+1) 32, Sasuolo 30, Kjevo 29, SPAL 27, Krotone (+1) 27, Verona 25, Benevento 13.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC