• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted se vraća na Vembli, u finale FA kupa!

Autor mondo.rs

Totenhem je poveo, ali su Sančez i Ererera ipak odveli "đavole" u meč za prestižni pehar. Da li će Murinjo u maju osvojiti treći trofej u Junajtedu?

U Premijer ligi će izvesno biti drugi, u Ligi šampiona su stali u osmini finala, a u Liga kupu ih je u petoj rundi izbacio Bristol.

Ipak, Mančester junajted i dalje je aktivan u FA Kupu, u kojem će igrati u finalu!

Ekipa Žozea Murinja pobedila je u subotu velikog rivala iz Londona u polufinalu na Vembliju, pa će se na čuveni stadion vratiti i 19. maja, kada će igrati protiv pobednika duela Čelsi - Sautempton (nedelja, 16 časova).

JUNAJTED - TOTENHEM 2:1 (1:1)

Srpski internacionalac Nemanja Matić odigrao je ceo meč koji je počeo golom "pevaca" posle loše reakcije Krisa Smolinga i lake egzekucije Dele Alija u 11. minutu. Asistent je bio Kristijan Eriksen.

Portugalčev tim nije se predao ni stao, već je tandem kritikovanih izjednačio desetak minuta kasnije (24'). Centrirao je Francuz Pol Pogba i perfektno pronašao Aleksisa Sančeza, koji je glavom postavio 1:1.

Taj rezultat bio je aktivan do 62. minuta, kada je Ander Erera šutirao iz "prve", posle trka i jakim udarcem sa oko 15 metara uveo Junajted u veliko finale, u kojem će moći da izjednači Arsenalov rekord u broju osvojenih trofeja (13).

"Đavoli" su poslednji put igrali u finalu 2016. i osvojili su tada pehar pobedom protiv Kristal Palasa 2:1. Ako bi taj uspeh ponovili i ove sezone, Žoze Murinjo mogao bi da kaže da je trofejno završio i svoju drugu takmičarsku godinu na Old Trafordu, jer je prošle sezone u Junajtedovu svečanu salu uneo pehar Lige Evrope i Liga kupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC